SAVE POND HOCKEY - pipolätkä turnaus 16.3.2019
11.1.2019 12:40 Uutiset / Pääsivusto

.

Kerää kaveri - tai työporukka kasaan ja tule viettämään mukava kevätpäivä perinteisen pipolätkä-turnauksen merkeissä lauantaina 16.3.2019 Raksilan tekojäällä.

Ei lisenssirajoitteita. Suositusikäraja 18 vuotta. Vain 24 ensimmäistä joukkuetta mahtuu mukaan!

Turnausmaksu VAIN 100€/joukkue. Joukkueessanne saa olla 8 pelaajaa. Lisäksi joukkueellanne on mahdollisuus tukea Save Pond Hockey ry:tä, jonka kautta rahat lahjoitetaan Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistyksen ilmastotyöhön!

Turnauksen voittajat palkitaan! Lisätietoja tästä myöhemmin. Me tuomme tapahtumaan mukanamme tuomarit, tulospalvelun, kioskin ja muuta mukavaa, tuo sinä mukana joukkueesi!

Turnauksen säännöt PIPOLÄTKÄ SÄÄNNÖT 2019.docx tästä linkistä

Pelaajat eivät ole vakuutettuja turnausjärjestäjän puolesta!

Turnaukseen ilmoittaudutaan nettisivujen kautta https://www.oulunkarpat46.fi/lomakkeet/3303/2ee61d...

Ilmoittautumiset ovat sitovia 1.3. alkaen. Jos joukkue ei osallistu turnaukseen ilmoittautumisesta huolimatta, perimme osallistumismaksun. Ilmoittautumisen jälkeen turnausmaksu laskutetaan sähköpostilla joukkueen yhteyshenkilölle. Turnausmaksu tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua.

Yksi Suomen parhaista puolista on ollut neljä kaunista vuodenaikaa. Vuodenajoista talvi on nyt ilmastonmuutoksen myötä vaarassa. Muistojen talvet kuluivat vanhempien kolaamilla lähivesistöjen jääkentillä sekä vapaapalokuntien jäädyttämissä kaukaloissa. Nyt talvien lämmetessä kokonaiset sukupolvet uhkaavat jäädä paitsi näistä taianomaisista ja yhteisöllisistä pipolätkäkokemuksista. Suuremmat kaupungit tarjoavat toki jäähalleja ja jäähdytettyjä tekojäitä, mutta harvemmin asutussa Suomessa jääkiekon kokeileminen ja lajiin rakastuminen ei jatkossa ole enää kaikkien ulottuvissa.

”Pelastetaan pipolätkä!” on kaikkien jääkiekosta nauttivien yhteinen hätähuuto. Save Pond Hockey -yhdistys taistelee ilmastonmuutosta vastaan yhdistämällä jääkiekkokansan hauskimmalla mahdollisella tavalla: pelaamalla pipolätkää. Yhdistys järjestää vuosittain ilmastonmuutoksen vastaisia Save Pond Hockey -pipolätkäturnauksia. Turnausten ja tuotot lahjoitetaan paikalliseen ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön.

Save Pond Hockey koskee vakavaa asiaa, mutta turnaukset ovat luonteeltaan rentoja, mukaansatempaavia.

#PELASTETAANPIPOLÄTKÄ   
Lisää uutisia
Oulun Kärpät 46 RY
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat