KÄRPPÄ-JUNNUT HARRASTEKIEKKO

Kärppä-Junnut harrastekiekko on tarkoitettu lähtökohtaisesti peruskouluikäisille (s. 2009-14) jääkiekkoa jo harrastaneille tai harrastamisesta kiinnostuneille pelaajille, pojille ja tytöille. Pelivuorolla pelataan täydessä jääkiekkoilijan varustuksessa.

Joukkueeseen voivat ilmoittautua myös nuoremmat/vanhemmat, näistä päätökset tekevät ryhmän ohjaajat, joten otathan ennen ilmoittautumista yhteyttä ryhmän vastuuohjaajaan. Huomioithan myös, että kyseessä on junioritoiminta, joka on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, joten osallistujien tulee olla kauden alkaessa alle 18-vuotiaita.

Peruskoulun jo päättäneille pelaajille ensisijainen joukkue on Kärppä-Äijät, lisätietoja tästä toiminnasta KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Tytöille tarjolla on myös Kärppä-Mimmit harrastekiekkoryhmä, joka on tarkoitettu vain tytöille. Kärppä-Mimmit ryhmän toiminnasta tarkemmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Kärppä-Junnut -joukkueen kausi alkaa syyskuussa jatkuen 30.4. saakka, joukkueen tapahtumat järjestetään pääsääntöisesti Energia Areenalla!

Kärppä-Junnut jäävuoro on Raksilan Energia Areenalla keskiviikkoisin klo 20:15-21:15. Lisäksi joukkue voi osallistua erikseen sovittaviin harrastetason turnauksiin tai ystävyysotteluihin kauden aikana.

Kärppä-Junnut kausimaksu:
Kausimaksu 195 euroa (koko kausi syyskuusta huhtikuun loppuun)
Kausimaksu 120 euroa (sisältää kevätkauden tammikuusta huhtikuun loppuun)

Kausimaksu sisältää ohjattujen jäävuorojen ohella seuran jäsenmaksun sekä lisenssikortin, jolla saa seura-alennuksia Joutsensillan Intersportista, sekä vapaapääsyn Kärppien järjestämiin otteluihin mukaan lukien naisten ja miesten Liigan runkosarjan ottelut. Lisäksi kausimaksuun kuuluu ryhmätapaturmavakuutus.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, käytettävissä olevat maksutavat: Pankkimaksutavat, korttimaksutavat sekä Walley lasku / osamaksu.

Peruutusehdot:
-Peruutus 0-2 kokeilukerran jälkeen palautus 100%
-Peruutus viimeistään 31.12. palautus 40% kausimaksusta

Lisätiedot kuten harrastekiekon ohjaajat sekä ilmoittautumiset toimintaan: TÄSTÄ