SAVE POND HOCKEY - pipolätkä 16.3.2019

Kerää kaveriporukka ja tule viettämään mukava kevätpäivä perinteisen pipolätkä-turnauksen merkeissä lauantaina 16.3.2019 Raksilan tekojäällä.

Ei lisenssirajoitteita. Suositusikäraja 18 vuotta.

Turnausmaksu VAIN 100€/joukkue.

Turnauksen voittajat palkitaan saunaillalla Vanhalle paloasemalle!

Pelaajat eivät ole vakuutettuja turnausjärjestäjän puolesta! PIPOLÄTKÄ SÄÄNNÖT 2019.docx


Ilmoittautumiset ovat sitovia 1.3. alkaen. Jos joukkue ei osallistu turnaukseen ilmoittautumisesta huolimatta, perimme osallistumismaksun. Ilmoittautumisen jälkeen turnausmaksu laskutetaan sähköpostilla joukkueen yhteyshenkilölle. Turnausmaksu tulee olla maksettuna ennen turnauksen alkua.


#pelastetaanpipolätkä lisätietoja: www.savepondhockey.org

Oletko kiinnostunut tapahtuman sponsoroinnista?

Mahtavaa! Etsimme tällä hetkellä sponsoreita, jotka auttavat tekemään tapahtumasta menestyksekkään! Tämä on Teille mahdollisuus lisätä yrityksenne brändin tuntemusta, houkutella uusia asiakkaita ja rakentaa yritysvastuuta. Sponsorointimahdollisuudet löytyvät alla olevasta linkistä ja myös räätälöidyt paketit ovat mahdollisia! Kaikki sponsorointivoitot tukevat SLL: n paikallista ilmastotyötä. Lisätietoja saat Teemu Kalliojärveltä (teemu@kestavyysliike.fi).

https://holvi.com/shop/pondhockey/section/2019-oulu-tournament/


SAVE POND HOCKEY - pipolätkä 16.3.2019

Hei! Valitettavasti turnaus on täynnä! Varasijoille voi ilmoittautua laittamalla s-postia osoitteeseen: miia.maatta@oulunkarpat46.fi

Oulun Kärpät 46 RY