ASIAKASTILAISUUDET

Oulun Kärpät 46 ry järjestää edulliseen hintaan asiakastilaisuuksia, koulutuspäiviä sekä liikunta-iltapäiviä, tule viettämään vauhdikasta yhdessäoloa jääkiekon parissa ja tue samalla Kärppien junioritoimintaa!

Erityisen suosittuja VIP-asiakastilaisuuksia järjestetään miesten SM-liigapelien yhteydessä. VIP-asiakastilaisuuteen kuuluu kabinettitila kumppanin käyttöön ottelutapahtuman ajaksi, 20 istumapaikkalippua A-katsomoon, VIP-kulkuluvat kabinettiin ja Kärppäklubille, otteluveikkaus & palkinto sekä isäntä/emäntä viemään iltaa läpi. Ohjelmassa myös pelaaja- ja valmentajavierailuja. Tarjoilut sovitaan erikseen. Ottelutapahtumaa ennen asiakas voi järjestää myös oman koulutustilaisuuden yksityiskabinetissa jossa on iso näyttö, istumapaikat 20:lle hengelle, oma wc sekä erillinen keittiötila. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Voimme myös järjestää koulutustilaisuuksia tai liikunta-iltapäiviä, jotka sisältävät pelivuoron Raksilan jäähalleilla tuomareineen sekä lounaan yksityistilassa tai Kärppäklubilla. Räätälöimme tilaisuudet toiveenne mukaisesti, ota yhteyttä ja katsotaan Teille paketti kuntoon!

Entä kiinnostaisiko lähteä mukaan Oulun Kärpät 46 ry:n kumppaniksi? Lisätietoja yhteistyökumppaniverkosto Junnuketjusta TÄSTÄ

Lisätietoja saat toiminnanjohtaja Henri Dufvalta 044-5252522 tai henri.dufva(at)oulunkarpat46.fi