Haetaan KERHO-OHJAAJIA & VALMENTAJIA
Oulun Kärpät 46 RYJulkaistu: 27.10.2023 14.00

Haetaan KERHO-OHJAAJIA & VALMENTAJIA


Oulun Kärpät 46 ry hakee oto-sopimuksilla

KERHO-OHJAAJIA & VALMENTAJIA

Haemme jatkuvalla haulla lisää tekijöitä toimintaamme, haemme niin harrastekerhojen ohjaajia kuin kilpatoiminnan valmentajiakin. Tehtävät ovat oto-perusteisia ja aloituspäivät sovittavissa.

Seuran kerho-ohjaajille tarjolla seuraavia tehtäviä:
• Harrastekerhojen ohjaajan tehtäviä, luistelu- ja kiekkokoulun apuohjaajan tehtäviä, päiväkotiluistelujen apuohjaajan tehtäviä
• Koulutamme ohjaajat tehtäviin, sinulla ei siis tarvitse olla valmennus- tai lajitaustaa, aito halu olla mahdollistamassa lasten harrastamista on tärkeintä!
• Mahdollisuus oppisopimus- tai palkkatukityöhön

Seuran kilpatoiminnan valmentajat:
• Toimivat kilpajoukkueidemme valmennustiimeissä sovitussa roolissa, seurassa poikien ja tyttöjen joukkueita sekä naisten kilpajoukkueet
• Koulutamme valmentajat tehtäviin, sinulla ei siis välttämättä tarvitse olla aiempaa valmennuskokemusta, jääkiekon harrastustausta, palava into lajia kohtaan sekä halu oppia uutta antavat hyvän pohjan valmentajana kehittymiseen!
• Valmentajat saavat seuran oman koulutusjärjestelmän kautta valmennettavan joukkueen ikäluokan sekä pelikauden ajankohdan mukaista täsmäkoulutusta.
Mahdollisuus luoda uusi ura jääkiekon parissa!

Ohjaajan ja valmentajan tehtävät ovat oman toimen ohella tapahtuvia joista maksetaan kulukorvausta, lisäksi saat Kärppien toimihenkilöedut, kuten toimihenkilökortin jolla pääset maksutta Kärppien järjestämiin otteluihin mukaan luettuna miesten Liigaottelut.

Vapaamuotoiset hakemukset toiminnanjohtaja Henri Dufvalle sähköpostitse tai puhelimitse, henri.dufva@oulunkarpat46.fi tai 044-5252522.

Tehtäviin valituilta edellytetään suostumusta rikostaustaotteen hakemiseen lasten kanssa tehtävää vapaaehtoistoimintaa varten.

Lähde mukaan kehittämään Kärppien toimintaa ja samalla kehittämään omaa osaamistasi!