Henri Dufva Kärppä - Junioreiden toiminnanjohtajaksi
Oulun Kärpät 46 RYJulkaistu: 04.08.2022 19.00

Henri Dufva Kärppä - Junioreiden toiminnanjohtajaksi

Henri Dufva Kärppä - Junioreiden toiminnanjohtajaksi

Oululainen Henri Dufva on valittu Oulun Kärpät 46 ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hän siirtyy työhön Oulun Floorball Club ry:n toiminnanjohtajan paikalta aloittaen uudessa tehtävässään 12.9.2022. Siihen asti VT toiminnanjohtajana toimii seuran puheenjohtaja Pasi Backman. Yhteydenotot Oulun Kärpät 46 ry:n asioissa Pasi Backmaniin 12.9.2022 saakka.

Henrillä on urheilussa ja erityisesti jääkiekossa pitkä alan työhistoria erilaisissa tehtävissä ja lisäksi usean vuoden kokemus Oulun Kärpät 46 Ry:n seuratoiminnasta valmentajana.

”Rekrytointiprosessimme herätti runsaasti mielenkiintoa ja kiitos kaikille hakijoille. Henkan osaaminen ja rehellisyys, myynti – ja viestintätaidot, vahva jääkiekko tuntemus sekä raikkaat kehitysideat vakuuttivat valintaryhmämme jäsenet. Olemme hyvin tyytyväisiä, että saamme Henrin jatkamaan Mika Pieniniemen työtä Oulun Kärpät 46 ry:n toiminnan, laadun ja yhteisöllisyyden kehittämiseksi", kommentoi seuran puheenjohtaja Pasi Backman.

"Mahtava palata takaisin lajin pariin ja erityisesti Oulun Kärppiin. Olen otettu luottamuksesta ja valinnasta toiminnanjohtajan tehtävään. Halleilla nähdään!”, Henri Dufva kommentoi.

Oulun Kärpät 46 ry toivottaa Henkan lämpimästi tervetulleeksi Kärppä - yhteisöön!