Oulun kaupunki jatkoi rajoituksia
14.1.2021 13:29 Uutiset / Pääsivusto

Rajoitukset jatkuvat Oulussa

Oulun kaupungin korona­ra­joi­tukset ja -suositukset jatkuvat 1.2.2021 saakka

Oulun kaupungin antamat koronaa koskevat rajoitukset ja suositukset jatkuvat ennallaan 1.2.2021 saakka. Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löytyvät kaupungin koronasivulta www.ouka.fi/korona.

Oulun kaupungin hyvinvointilautakunta päätti tänään 13.1.2021 kokouksessaan kaupungin johtoryhmän suosituksesta jatkaa 19.1.–1.2.2021 tartuntatautilain perusteella seuraavien Oulun kaupungin hallinnoimien toimitilojen sulkua:

  • Kuntosalit ja ryhmäliikuntaan, kontaktilajeihin, joukkueurheiluun sekä muuhun vastaavaan liikuntaan tai urheiluun tai muuhun ryhmäharrastetoimintaan (esim. nuorisotilat, koulutilojen iltakäyttö) käytettävät varsinaiset tilat ja niihin liittyvät tukitilat (pukukopit). Sulku ei koske yksilöharjoittelua ulkoliikuntatiloissa/-paikoilla (kuten hiihtoa, luistelua). Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet mahdollistetaan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille.
  • Uimahallit.
  • Yleisötilaisuuksiin tarkoitetut tilat Oulun kaupungin toimipaikoissa (esim. kirjastossa). Kirjaston toiminnassa on muutoin rajoituksia.
  • Museot ja muut kulttuurilaitokset.

Hyvinvointilautakunta kokoontuu tarvittaessa päättämään mahdollisesta rajoitusten purkamisesta aiemmin, jos koronatilanne sen sallii. Hyvinvointilautakunta on tartuntatautilaissa tarkoitettu kunnan tartuntatautien torjunnasta vastaava toimielin, jolla on oikeus päättää toimialueellaan toimitilojen sulkemisesta sekä yleisten kokousten tai yleisötilaisuuksien kieltämisestä.

Oulun Kärpät 46 ry:n osalta tämä tarkoittaa sitä, että kiekkokoulu- ja Easy Hockey -toiminta on valitettavasti edelleen tauolla.


   
Lisää uutisia
Oulun Kärpät 46 RY
«  Toukokuu   »
Kategoriat