Sarjoja keskeytetään HUS:n alueella
Julkaistu: 27.11.2020 00.00

Sarjoja keskeytetään HUS:n alueella

HUS:n alueella sarjat keskeytetään miesten Mestistä ja Naisten Liigaa lukuun ottamatta, muilla alueilla noudatetaan voimassa olevia viranomaispäätöksiä

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on tänään julkaissut torstaina 26.11. tekemänsä päätökset alueellisten rajoitusten ja suositusten suhteen.

Suomen Jääkiekkoliiton koronaryhmä on päätösten julkistamisen jälkeen päättänyt, että niissä sarjoissa, jotka päättyvät ennen joulutaukoa, perutaan tästä hetkestä alkaen kaikki ottelut, joissa osapuolena on HUS:n alueella toimiva seura. Sarjoissa, jotka jatkuvat koko kauden, syyskauden loput ottelut siirretään kevätkaudelle.

Päätös ei koske miesten Mestistä eikä Naisten Liigaa.

Vaikka pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätös ei suoraan koske koko HUS:n aluetta, on Jääkiekkoliiton koronaryhmä päättänyt näistä toimista koskien koko HUS:n aluetta. Tähän päädyttiin, koska lähes kaikissa otteluissa jompikumpi joukkueista on pääkaupunkiseudun alueeelta.

Muiden sairaanhoitopiirien alueilla noudatetaan kullakin alueella voimassa olevia viranomaispäätöksiä ja -suosituksia. Niiden muuttuessa reagoimme niihin vastaavasti mahdollisemman pikaisella aikataululla.



Seuran uusimmat