Tiedoksi kaikille Linnanmaan jäähallin käyttäjille
30.10.2020 12:01 Uutiset / Pääsivusto

HOX! Linnanmaan jäähallin käyttäjät

Vallitsevan koronatilanteen ja 28.10.2020 Oulun kaupungin julkaiseman "Ryhmämuotoisen harrastamisen ohjeet Oulussa 12.11.2020 asti" -tiedotteen vuoksi Linnanmaan jäähallin päivittäisiin käytäntöihin tullaan tekemään muutoksia. Näillä muutoksilla pyrimme luomaan turvalliset olosuhteet harrastustoiminnalle ja näin mahdollistamaan toiminnan jatkumisen. Muutokset otetaan käyttöön pe 30.10.2020 lähtien.

  • Jokaiselle vuorolle pyritään jatkossa varaamaan kaksi pukuhuonetta, joissa on erilliset suihkut: tällä mahdollistetaan turvavälien pitäminen pukuhuoneissa ja suihkuissa, mikäli suihkujen käyttöä ei voida välttää.
  • Pukuhuoneet ovat joukkueiden käytössä 30 minuuttia ennen vuoron alkua ja 30 minuuttia vuoron päättymisen jälkeen. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että joukkue ei voi saapua hallille kahta tuntia aikaisemmin, jättää varusteita koppiin ja lähteä yhdessä alkuverryttelyille: oheisharjoitteiden järjestämiseen täytyy keksiä jokin muu tapa.
  • Alku- ja loppuverryttelyt siirretään jatkossa tiedotteen mukaisesti ulos, mikäli tämä on mahdollista: hallin pukuhuonekäytävällä ja katsomoissa juostessa ei voi välttää lähikontakteja muiden vuorojen käyttäjiin ja katsojiin.
  • Kehotamme välttämään oleskelua hallin aulassa ja pukuhuonekäytävillä.
  • Kehotamme kaikkia harrastustoiminnan kannalta ei-välttämättömiä henkilöitä välttämään hallin tiloissa oleskelua: mikäli tätä ei voida välttää, kehotamme käyttämään maskeja hallin sisätiloissa.
  • Kehotamme välttämään peseytymistä hallin tiloissa, tai mikäli tämä ei ole mahdollista, korostamaan turvaetäisyyksien pitämistä myös suihkuissa ja hyödyntämään kahta pesuhuonetta.
  • Kehotamme edelleen kaikkia hallin käyttäjiä, vanhempia, huoltajia ja katsojia käyttämään maskeja.

Ymmärrän, että jotkut tahot saattavat kokea nämä toimet turhiksi ja harrastustoiminnan tiettyjä osia tarpeettomasti hankaloittaviksi (alkuverryttelyt sisällä, punttitreenit käytävillä). On harmillista, että joudumme tekemään muutoksia joukkueiden vuosia jatkuneisiin rutiineihin, mutta kaikki toimet olen suunnitellut koronan tartuntariskin vähentämiseksi ja varsinaisen harrastustoiminnan mahdollisuuden varmistamiseksi jäähallissamme. Palaamme normaalikäytäntöihin, kun koronatilanne tämän mahdollistaa.

Kiitän yhteistyöstänne.

Heikki Koukkari

Jäänhoitajien esimies / vastaava työntekijä

Sport Fellows Oulu OY/ Linnanmaan jäähalli


   
Lisää uutisia
Oulun Kärpät 46 RY
«  Toukokuu   »
Kategoriat