Jaostot

Valmennusjaosto

Valmennusjaosto valmistelee ja esittää johtokunnalle päätettäväksi seuran urheiluun ja valmennukseen liittyvät linjaukset.

Valmennusjaostoon kuuluvat: Puheenjohtaja Ilkka Mikkola, varapuheenjohtaja Heikki Kettunen, kaikki U11-U14 -joukkueiden päävalmentajat, taitovalmentaja ja maalivahtikoordinaattori sekä toiminnanjohtaja.


Juniorijaosto

Juniorijaoston tehtävänä on ohjeistaa, tukea ja kehittää edustusjoukkueiden toimintaa. Juniorijaosto toimii keskustelufoorumina edustusjoukkueiden joukkueenjohtajille. Jaostossa käydään läpi edustusjoukkueiden asioita, käsitellään varainhankinta muotoja, jaetaan infomaatioita hallinnon asioista, kuten johtokunnan päätöksistä ja valmennusjaoston linjauksista. Kokouksissa päätetään myös seuran yhteishankinnoista. Juniorijaosto toimii tärkeänä viestikanavana seuran ja joukkueiden välillä.

Juniorijaostoon kuuluvat:

- Juniorijaoston puheenjohtajat Antti Jaatinen ja Matti Kokkila
- kaikki edustusjoukkueiden joukkueenjohtajat
- talouspäällikkö Eeva Laitinen
- toiminnanjohtaja Mika Pieniniemi.

Seuratoimintajaosto

Seuratoimintajaosto on uusin jaosto joka perustettiin syksyllä 2011. Seuratoimintajaoston tehtävänä on kehittää seuran toimintaa kokonaisvaltaisesti, sekä mahdollistaa mahdollisimman hyvän urheilullisen menestyksen saavuttaminen. Seuratoimintajaoston tehtänä on kehittää ja ohjata:

  • Seuran sisäistä ja ulkoista tiedotusta
  • Talousasioita
  • Yhteistoimintaa seuran sisällä
  • Yhteistoimintaa seurana muiden jääkiekkoseurojen kanssa
  • Yhteistoimintaa muiden lajien kanssa
  • Seura toimiston toimintaa   
Lisää uutisia
Oulun Kärpät 46 RY
«  Lokakuu   »
Kategoriat