KÄRPPÄ-MIMMIT HARRASTEKIEKKO

Kärppä-Mimmit harrastekiekko on tarkoitettu lähtökohtaisesti peruskouluikäisille jääkiekkoa jo harrastaneille tai harrastamisesta kiinnostuneille tytöille. Pelivuorolla pelataan täydessä jääkiekkoilijan varustuksessa.

Joukkueeseen voi ilmoittautua myös vanhempana, huomioithan myös, että kyseessä on junioritoiminta, joka on tarkoitettu alle 18-vuotiaille, joten osallistujien tulee olla kauden alkaessa alle 18-vuotiaita.

Joukkueen kausi alkaa syyskuussa jatkuen 30.4. saakka, joukkueen tapahtumat järjestetään tyttökiekon yhteisjäillä tiistaisin Oulunsalon jäähallilla, jäävuoro kello 18:00-18:50. Harjoituksissa painopisteenä on yksilötaidot sekä pelaaminen.

Kärppä-Mimmit kausimaksu:
Kausimaksu 195 euroa (koko kausi syyskuusta huhtikuun loppuun)
Kausimaksu 120 euroa (sisältää kevätkauden tammikuusta huhtikuun loppuun)

Kausimaksu sisältää ohjattujen jäävuorojen ohella seuran jäsenmaksun sekä lisenssikortin, jolla saa seura-alennuksia Joutsensillan Intersportista, sekä vapaapääsyn Kärppien järjestämiin otteluihin mukaan lukien naisten ja miesten Liigan runkosarjan ottelut. Lisäksi kausimaksuun kuuluu ryhmätapaturmavakuutus.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, käytettävissä olevat maksutavat: Pankkimaksutavat, korttimaksutavat sekä Walley lasku / osamaksu.

Peruutusehdot:
-Peruutus 0-2 kokeilukerran jälkeen palautus 100%
-Peruutus viimeistään 31.12. palautus 40% kausimaksusta

Lisätiedot kuten harrastekiekon ohjaajat sekä ilmoittautumiset toimintaan: TÄSTÄ