KÄRPPÄ-ÄIJÄT HARRASTEKIEKKO

Kärppä-Äijät harrastekiekon ryhmä on tarkoitettu lähtökohtaisesti 2008 ja sitä ennen syntyneille pelaajille joilla on jo jotain kokemusta jääkiekon pelaamisesta harraste- tai kilpatasolla, joukkueen toiminnassa ei ole yläikärajaa. Pelivuorolla pelataan täydessä jääkiekkoilijan varustuksessa.

Joukkueeseen voi ilmoittautua myös kyseistä ikäluokkaa nuorempana, peruskouluikäisille ensisijainen ryhmä on kuitenkin Kärppä-Junnut, josta tarkemmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Kärppä-Äijät -joukkueen kausi alkaa syyskuussa jatkuen 30.4. saakka, joukkueen tapahtumat järjestetään pääsääntöisesti Energia Areenalla!

Kärppä-Äijät jäävuoro on Raksilan Energia Areenalla torstaisin klo 21.30-22.30. Lisäksi joukkue voi osallistua erikseen sovittaviin harrastetason turnauksiin tai ystävyysotteluihin kauden aikana.

Kärppä-Äijät kausimaksu:
Kausimaksu 295 euroa (koko kausi syyskuusta huhtikuun loppuun).
Kausimaksu 180 euroa (kevätkausi 1.1.-30.4.2024)

Kausimaksu sisältää ohjattujen jäävuorojen ohella seuran jäsenmaksun sekä lisenssikortin, jolla saa seura-alennuksia Joutsensillan Intersportista, sekä vapaapääsyn Kärppien järjestämiin otteluihin mukaan lukien naisten ja miesten Liigan runkosarjan ottelut. Lisäksi kausimaksuun kuuluu ryhmätapaturmavakuutus.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, käytettävissä olevat maksutavat: Pankkimaksutavat, korttimaksutavat sekä Walley lasku / osamaksu.

Peruutusehdot:
-Peruutus 0-2 kokeilukerran jälkeen palautus 100%
-Peruutus viimeistään 31.12. palautus 40% kausimaksusta

Ilmoittautumisessa kysytään pelaajan SuomiSport ID numero, saat maksuttoman SuomiSport ID numeron kun olet rekisteröinyt pelaajan SuomiSportiin. SuomiSportiin klikkaamalla TÄSTÄ (www.suomisport.fi)

Toiminnassa on mukana kolme maalivahtia, joten uudet pelaajat voivat ilmoittautua vain kenttäpelaajiksi. Kenttäpelaajia on mukana jo hyvä määrä mutta muutamia uusia voidaan toimintaan vielä ottaa!

Lisätiedot kuten vuoron ohjaajat sekä ilmoittautumiset toimintaan:
KÄRPPÄ-ÄIJÄT (yli 18-vuotiaat pelaajat) TÄSTÄ
KÄRPPÄ-ÄIJÄT (alle 18-vuotiaat pelaajat) TÄSTÄ