KÄRPPÄ-ÄIJÄT HARRASTEKIEKKO

Kärppä-Äijät harrastekiekon ryhmä on tarkoitettu lähtökohtaisesti 2008 ja sitä ennen syntyneille pelaajille joilla on jo jotain kokemusta jääkiekon pelaamisesta harraste- tai kilpatasolla, joukkueen toiminnassa ei ole yläikärajaa. Pelivuorolla pelataan täydessä jääkiekkoilijan varustuksessa.

Joukkueeseen voi ilmoittautua myös kyseistä ikäluokkaa nuorempana, peruskouluikäisille ensisijainen ryhmä on kuitenkin Kärppä-Junnut, josta tarkemmin KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Kärppä-Äijät -joukkueen kausi alkaa syyskuussa jatkuen 30.4. saakka, joukkueen tapahtumat järjestetään pääsääntöisesti Energia Areenalla!

Kärppä-Äijät jäävuoro on Raksilan Energia Areenalla torstaisin klo 21.30-22.30. Lisäksi joukkue voi osallistua erikseen sovittaviin harrastetason turnauksiin tai ystävyysotteluihin kauden aikana.

Kärppä-Äijät kausimaksu:
Kausimaksu 295 euroa (koko kausi syyskuusta huhtikuun loppuun).
Kausimaksu 180 euroa (kevätkausi 1.1.-30.4.2024)

Kausimaksu sisältää ohjattujen jäävuorojen ohella seuran jäsenmaksun sekä lisenssikortin, jolla saa seura-alennuksia Joutsensillan Intersportista, sekä vapaapääsyn Kärppien järjestämiin otteluihin mukaan lukien naisten ja miesten Liigan runkosarjan ottelut. Lisäksi kausimaksuun kuuluu ryhmätapaturmavakuutus.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, käytettävissä olevat maksutavat: Pankkimaksutavat, korttimaksutavat sekä Walley lasku / osamaksu.

Peruutusehdot:
-Peruutus 0-2 kokeilukerran jälkeen palautus 100%
-Peruutus viimeistään 31.12. palautus 40% kausimaksusta

Lisätiedot kuten vuoron ohjaajat sekä ilmoittautumiset toimintaan:
KÄRPPÄ-ÄIJÄT (yli 18-vuotiaat pelaajat) TÄSTÄ
KÄRPPÄ-ÄIJÄT (alle 18-vuotiaat pelaajat) TÄSTÄ