Seuran strategia ja perusarvot

Seuran kaiken toiminnan lähtökohtana ovat seura perusarvot: pitkäjänteisyys, luotettavuus ja välittäminen. Arvot näkyvät niin valmennuksessa kuin talouden suunnittelussakin. Arvostamme kilpakumppaneitamme ja muita liikuntamuotoja sekä kulttuuria (välittäminen). Urheilullisuutta toteuttaaksemme, on talouden oltava kunnossa. Tarkan suunnitelmallisuuden avulla pyrimme tasapainoiseen talouteen, jonka tärkeä lähtökohta on omavaraisuus (pitkäjänteisyys). Teemme vain sellaisia sitoumuksia, joista voimme vastata (luotettavuus).

Seuran strategiset tavoitteet ovat kiteytyneet kuuteen asiaan; valmennuksen ammattimaistumisen laajenemiseen, tasapainoiseen talouteen, kansainvälistymiseen, huippupelaajien tuottamiseen edustusjoukkueelle, harrastepuolen kasvattamiseen ja kehittämiseen sekä yhteistyöhön Oulun Kärpät Oy:n kanssa. Näiden tavoitteiden ja pitkäjänteisen työn avulla olemme matkalla kohti visioamme, mikä on olla Suomen paras ja halutuin jääkiekkoseura.

Missiomme on jaettu kahteen osioon: 1) Kilpaurheilussa tarjoamme mahdollisuuden kehittyä huippu-urheilijaksi, 2) Harrastustoiminnassa tarjoamme mahdollisuuden kasvaa urheilullisuuteen. Huippu-urheilijaksi kehittymisen työvälineeksi olemme kehitelleet Kärppäpolun, joka tukee huippupelaajien kehittymisprosessia kokonaisvaltaisesti.


   
Lisää uutisia
Oulun Kärpät 46 RY
«  Heinäkuu   »
Kategoriat