Kärpille hopeaa A-tyttöjen SM-turnauksesta
Julkaistu: 11.04.2015 00.00

Kärpille hopeaa A-tyttöjen SM-turnauksesta

Kärpille hopeaa A-tyttöjen SM-turnauksessa

Tänään 11.4. pelattiin Hämeenlinnassa A-tyttöjen SM-turnaus. Koko turnaus vedettiin läpi yhden päivän aikana, joten hatun nosto kaikille pelaajille, jotka mukana oli pelaamassa. Kärppien kanssa samassa alkulohkossa olivat RW, Pelicans 2000, HPK ja KJT. Kärpät pelasi alkulohkon todella mallikkaasti voittaen kaikki ottelunsa (ottelut 2x15min).

RW - Kärpät 0-8

(Laura Lehtikangas 1+0, Kristiina Meriläinen 2+0, Jenni Maamäki 1+4, Ella Välikangas 2+1,Nelli Salomäki 2+0, Malviina Kortesalo 2 torjuntaa)

KJT - Kärpät 1-2

(1-1 Jenni Maamäki, 1-2 Cecilia Finholm, Anu Herrala 11 torjuntaa)

Kärpät  - HPK 2-1

(1-0 Suvi Käyhkö, 2-1 Nelli Salomäki, Anu Herrala 16 torjuntaa)

Kärpät - Pelicans 2000 1-0

(1-0 Lisa Mattsson, Malviina Kortesalo 3 torjuntaa)

 

Jatkolohkossa Kärpät kohtasivat Ilveksen ja Bluesin.

Ilves - Kärpät 0-1

(0-1 Nelli Salomäki, Anu Herrala 9 torjuntaa)

Kärpät - Blues 0-0

(Malviina Kortesalo 10 torjuntaa)

Kun Blues voitti Ilveksen keskinäisessä ottelussa 4-0. Kärpät ja Blues kohtasi finaalissa. Finaali oli todella tiukka niin kuin aikaisempikin ottelu. Ottelu päättyi varsinaisella peliajalla 0-0 ja ratkaisu haettiin voittomaalilaukauskisassa. Blues vei lopulta voiton ja mestaruuden lukemin 1-0. Voittolaukauskisassa Bluesin Noora Tulus teki maalin ja Kärppien ampujat epäonnistuivat. Anu Herrala torjui ottelussa 18 kertaa.

Maalivahti Anu Herrala ja puolustaja Johanna Koivisto valittiin turnauksen tähtikentälliseen.

Päävalmentaja Mira Kuisman yhteenveto turnauksesta:

"Oli todella raskas päivä. Yhteensä kolme täysimittaista peliäpelattiin. Olen todella ylpeä pelaajista, kuinka parilla kentällä joukkue taisteli finaalin viimeiseen asti. Melkein kaikki pelit olivat maalin pelejä ja saatiin aivan uskomattomalla tahdolla väännettya ne voitoiksi. Päällimmäisenä tunteena on ylpeys joukkueesta. Maalivahtipeli oli timattista joka pelissä ja kenttäpelaajat venyivät myös yli oman tasonsa. Tästä on hyvä siirtyä kolmen viikon ansaitulle lomalle. Uskon myös, että hopea kirkastuu kilometri kilometriltä Oulua kohden. Kiitos vielä omasta puolesta kaikille pelaajille ja johtoryhmälle päivästä!"

Seuran uusimmat