Toimiston väki tutuksi: Juki
Julkaistu: 31.03.2016 00.00

Toimiston väki tutuksi: Juki

Jukka Aho on 28-vuotias taitovalmentaja. Hän on ollut seurassa neljä vuotta ja aloitti työharjoittelijana osana koulutustaan ja jatkoi siitä nykyiseen asemaansa vuoden jälkeen. Hänen toimenkuvaan kuuluu E-C ikäluokkien valmentajien tukeminen. Hänen mukaansa hänen työ on monipuolista ja vaatii hyviä ihmissuhdetaitoja. ”Jukin” työssä pitää tulla monien ihmisten kanssa toimeen ja tämä voi tuottaa ongelmia, mutta se on samanaikaisesti yksi työn positiivista puolista.

Hänen työssään on paljon haasteita mm. ajankäyttö ja toimintaympäristö. Haasteita myös tuottaa pitää kaikki tyytyväisinä ja ”asian ytimessä pysyminen”. Jukan työssä ei ole konkreettisia työaikoja ja hän arvostaa sitä. Hän myös pitää siitä energiasta ja positiivisuudesta, mitä hän saa ihmisiltä joiden kanssa työskentelee.

”Juki” itse on pelannut jääkiekkoa Kärpissä E-A ikäluokilla. Hänen työharjoittelunsa Kärpillä kuului hänen Vierimäen ammattikorkeakoulun opiskeluihin (Haaga-Helia degree programme in sports & leisure management), josta hän valmistui vuonna 2014. Hän tuli omien sanojensa mukaan töihin Kärppiin ”kun kysyttiin”. Hänellä ei ole lempipelaajaa, mutta Kärpät ovat sydämessä.

- Eero Kronbäck

Seuran uusimmat