Naiset, Naisten SM-sarja / Playoffs

Kärpät - JYP  0 - 3

Raksila

Kärpät jäi nollille JYPiä vastaan

Maalinteon kanssa koko kauden kamppailut Kärppäjoukkue jäi jälleen lauantaina kotonaan nollille sarjajohtaja JYPiä vastaan. Ensimmäisessä erässä Kärpillä oli puolen kymmentä maalipaikkaa, mutta puolustuspeli oli sekavaa ja JYP rankaisi virheistä. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin JYPin johdossa 0-2. Toinen erä mentiin ilman mitään merkittäviä merkintöjä. Kolmannessa erässä JYP sai rankkarin ja Sanni Hakala iski JYPin jo 0-3 johtoon, mikä jäi ottelun lopputulokseksi. Kokonaisuudessa ottelu oli Kärpiltä keskinkertainen suoritus, mutta sellainen ei valitettavasti riitä sarjajohtaja JYPiä vastaan. "Pelissä on edelleen paljon hyvää, mutta aina on jokin osa-alue, mikä ei ole hallussa" totesi Kärppäluotsi Mira Kuisma ottelun jälkeen.

Kärpät kohtaa huomenna sunnuntaina 30.11. Energia areenalla Kuortaneen klo.15.00. Ottelu on erittäin tärkeä sillä Kuortane majailee tällä hetkellä sarjan jumbosijalla.

0 - 20 - 00 - 1
8'Jäähy: 2 minMeriläinen Kristiina
27'Jäähy: 2 minKiipeli Satu