KÄRPÄT ON UUSI SUOMENMESTARI - HEI !!
Julkaistu: 02.04.2023 17.59

KÄRPÄT ON UUSI SUOMENMESTARI - HEI !!

Oulun Kärppien U18 joukkue on uusi U18 SM-sarjan SUOMENMESTARI ! Finaaliottelut pelattiin Rauman Lukkoa vastaan, joka antoi erittäin kovan ja hyvän vastuksen. Varsinkin 2. finaalipeli Raumalla olisi voinut päättyä Lukon voittoon. Ensimmäisestä finaaliottelusta ainutlaatuisen teki runsas oululainen kotiyleisö ja Poromafia. Pojat sanoivat, että kun tuli pukukoppikäytävältä hallin puolelle ja näki sen ihmismäärän, tuntui kuin olisi saanut extra sähköiskun energiaa. Kärpät U18-joukkue kiittää sydämellisesti kaikkia teitä, jotka tulitte hallille ja saitte aikaan positiivisen ja hyvän pöhinän.

Kauden aikana joukkue kasvoi yhtenäiseksi, se oppi voittamaan pelejä eikä pelännyt häviämistä. Monista erilaisista syistä tämä joukkue halusi ehkä vielä enemmän voittoa kuin vastustajat, kun kevättä kohti mentiin. Runkosarjavoiton takaama kotietu osoittautui toimivaksi aseeksi tälläkin kaudella.

Kärpät U18 haluaa kiittää Kärpät OY:a kaikesta tuesta, mitä olemme teiltä saaneet kauden aikana.

Kärpät U18 haluaa kiittää myös kaikkia yhteistyökumppaneitaan; teidän tukenne mahdollistaa meidän toimintaamme niin monella tavalla.

Oikein kaunista loppukevättä kaikille ja halleilla nähdään :)

KÄRPÄT ON UUSI SUOMENMESTARI - HEI - SUOMENMESTARI - HEI - SUOMENMESTARI !!!