SAVE POND HOCKEY - pipolätkä turnaus lähenee!
Julkaistu: 28.01.2019 00.00

SAVE POND HOCKEY - pipolätkä turnaus lähenee!

Save Pond Hockey - pipolätkä pelataan lauantaina 16.3.2019 Raksilassa tekojäällä. Joukkueita on tällä hetkellä (28.1.2019) ilmoittautunut jo 14! Mukaan mahtuu vain 24, joten jos et vielä ole mukana, teeppä se pian! ILMOITTAUTUMISET!

Turnauksenvoittajan palkinto on nyt selvinnyt! Voittajajoukkue palkitaan lahjakortilla Vanhalle Paloasemalle saunailtaan! Lahjakortti oikeuttaa varaamaan Vanhan Paloaseman saunakabinetin haluamallenne ajankohdalle (arvo 220€) sekä pientä naposteltavaa tilaisuuteen (arvo 28€). Ja tietenkin "poika saunoo"! ;)


Save Pond Hockey -pipolätkäturnauksesta saatavilla tuotoilla Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistys järjestää syksyllä ilmastolähettiläskiertueen Oulun alueen kouluille. Yhdistys on osa valtakunnallista norppalogolla varustettua ympäristöjärjestöä ja sen tehtävänä on sekä suojella paikallisluontoa että toimia globaalien ympäristöongelmien ratkaisemiseksi. Ilmastolähettiläät tuovat oppitunnilla pidettävien ilmastoneuvottelujen kautta oppilaille erilaisia näkökulmia ilmastonmuutoksen hillintään ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Ilmastoneuvotteluhanketta on suunniteltu ja toteutettu Mikkelin Save Pond Hockey -pipolätkäturnausten tuotoilla. Päivitetyt materiaalit valmistuvat keväällä 2019 ja ne saadaan syksyksi myös Oulun kiertueelle käyttöön.


ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET 28.1.2019:
Oulu brOilers
HC Talotaikurit
IHC Uleåborg
KärppäDaamit 1
Rännikiekko
KärppäDaamit 2
Team nollarasva
Jase-Joiku
Arjen Sankarit
Pohjoista Voimaa
Ottavat senaattorit
KYMSOL
Team Lähirähinä Pipolätkä
Vesa

LISÄTIETOJA SAVE POND HOCKEYSTÄ!

”Pelastetaan pipolätkä!” on kaikkien jääkiekosta nauttivien yhteinen hätähuuto. Save Pond Hockey -yhdistys taistelee ilmastonmuutosta vastaan yhdistämällä jääkiekkokansan hauskimmalla mahdollisella tavalla: pelaamalla pipolätkää. Yhdistys järjestää vuosittain ilmastonmuutoksen vastaisia Save Pond Hockey -pipolätkäturnauksia. Turnausten ja tuotot lahjoitetaan paikalliseen ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön.

Save Pond Hockey koskee vakavaa asiaa, mutta turnaukset ovat luonteeltaan rentoja, mukaansatempaavia.

#PELASTETAANPIPOLÄTKÄ


Seuran uusimmat