Kaikki samalta maalilta töihin - hanke on aloittanut vauhdikkaasti!
Julkaistu: 22.01.2019 00.00

Kaikki samalta maalilta töihin - hanke on aloittanut vauhdikkaasti!

Kaikki samalta maalilta töihin - hanke jatkuu 2019 vauhdikkaasti. Hankkeessa on tällä hetkellä 8 nuorta, joiden kanssa touhutaan monenlaista ja samalla Oululaiset saavat liikkua vauvasta vaariin.

Viikolla 3 pyörähtivät käyntiin "päiväkotijäät" missä hankenuoret käyvät pitämässä Kärppien Naisten pelaajan Niina Koukkulan johdolla tunnin mittaisia luisteluhetkiä Oululaisille päiväkodeille heidän lähijäillään. Toki vinha pakkanen on hieman rajoittanut luisteluja, mutta myös kiitoksia on kuulunut kovasti.


Nuorten kanssa käymme myös joka viikko Rajakylän Hoivassa sekä Maikkulan Toivossa pitämässä Kärppien penkkiurheilukerhoa. 21.1.2019 vietettiin kansainvälistä Halipäivää, joten kerhon teemakin oli sen mukainen. Jokainen kerholainen sai askarrella oman "saa halata kylttinsä" ja perinteisessä aloitusjumpassa halattiin niin itseä, kuin toisiakin! Tiesitkö, että halaaminen alentaa verenpainettasi ja vähentää stressiä? Eli kannattaa halailla ystäviä muutenkin!

Kaiken ylläolevan ja "Action"- iltapäiväkerhojen lisäksi käymme joka viikko pitämässä liikunnallisen välitunnin Valteri - koulun Merikartanon yksikössä. Koulu tarjoaa oppilaspaikan erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille sekä mahdollisuuden opiskella ja saada oppimista tukevaa kuntoutusta koulupäivän aikana. Nämä välitunnit ovat olleet nuorillemme mahtava kokemus, jossa palaute toiminnasta on välitöntä, mutta pääsääntöisesti positiivistä ;) Syksyn 2018 hitti välitunneilla olivat köydenveto sekä vanha tuttu polttopallo! Palaute koululta on ollut erittäin positiivista ja meitä odotetaan saapuvaksi joka viikko entistä inokkaammin. :)


Lisätietoja hankkeesta voit saada hanketyöntekijä Miialta! Halataan, kun tavataan! ;)

Miia Määttä
miia.maatta@oulunkarpat46.fi
044-703 24 65

Seuran uusimmat