Liikunta- ja pelileirillä liikuttiin ja pelattiin paljon
15.6.2017 11:18 Uutiset / Pääsivusto

Kärppien leireillä touhuiltiin kesäloman alkuviikoilla

Liikuntaleiri 5.-9.6.2017

Oulun Kärpät 46 ry järjesti koulujen kesälomien ensimmäisille viikoille leirejä lapsille. Heti ensimmäisellä viikolla 5.-9.6.2017 pidettiin Lasten liikuntaleiri 6-9-vuotiaille lapsille. Liikuntaleirillä leikittiin liikunnallisia leikkejä, tutustuttiin erilajeihin, pelattiin pallopelejä ja leiri huipentui Amazing Race seikkailuun ja leiriolympialaisiin. Mukana leirillä oli 29 innokasta ja nauravaista lasta.

Liikuntaleirin tunnelmia:

Liikunnalliset leikit olivat ohjelmassa melkein joka päivä. Tässä "metsästetään hirviä"

Teuvo Pakkalan sali muuttui hetkessä telinevoimisteluradasta leikkimieliseksi kaupunkisota-alueeksi.

Keskiviikkona 7.6. koko leiriryhmä pääsi seikkailemaan puidenlatvoihin Seikkailupuisto Huikiaan Raksilaan.

Erilaisia pallopelejä mm. salibandyä, lippupalloa, käsipalloa ja lentopalloa harjoiteltiin Palolaitoksen salissa. Alkuviikosta käytiin pelaamassa myös pesäpalloa Raksilan pesäpallostadionilla.

Leirille saatiin myös vieraileva tähti, kun Kärppien ja Leijonien kapteeni Lasse Kukkonen kävi moikkaamassa leiriläisiä.

Leiriolympialaisissa lajeina olivat pussijuoksu, pisin keppijono, hernepussiheitto, tulitikunheitto, pingispallon tarkkuusheitto.

Pelileiri 12.-14.6.2017

Kesäloman toisella viikolla pelileirillä liikuttiin isompien lasten kanssa. 9-13-vuotiaat lapset pääsivät pelaamaan erilaisia pallopelejä. Lajeihin tutustuttiin ja viimeisenä leiripäivänä kisattiin joukkueina rastipisteillä ja leiriturnauksessa. Lajeina olivat salibandy, käsipallo, lippupallo ja futsal. Leirillä oli mukana 21 reipasta lasta.

Ensimmäisenä leiripäivänä pelattiin korista ja amerikkalaista polttopalloa.

Tiistaina päästiin myös Raksilan pesäpallostadionille testaamaan pesäpallotaitoja.

Tiistaina pääsimme tutustumaan frisbeegolfin saloihin, kun Oulun Frisbeeseura http://www.oulunfrisbeeseura.net/ tuli opettamaan lajia Raksilan montulle.

Leirin viimeisenä päivänä joukkueina pisteitä kerättiin salibandyssä, lippupallossa, koriksessa, jaliksessa ja frisbeegolfissa.

Leiri huipentui turnaukseen. Turnaus oli erittäin tasainen, mutta voittajaksi selvisivät Prinssit ja Prinsessat. Kaikki leiriläiset palkittiin leirin lopuksi.

Oulun Kärpät 46 ry:n lasten leirillä tänäkin kesänä työskenteli reippaita kesäsetelinuoria ja seuran työkokeilijat olivat myös mukana.

Tervetuloa kaikki innokkaat lapset mukaan taas meidän syyslomaleirille! Leiristä lisää infoa lähempänä nettisivuilla ja Facebookissa.   
Lisää uutisia
Oulun Kärpät 46 RY
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Ilmoittautuminen
Kategoriat