Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta !! Alkusarjan voitto Kärpät U18:lle
Julkaistu: 21.12.2020 00.00

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta !! Alkusarjan voitto Kärpät U18:lle

Alkusarjan voitto tuli ansaitusti tälläkin kaudella Kärppien U18 joukkueelle. 23 pelattua ottelua, kunnes korona keskeytti alkusarjan 1.12.2020. Kaikki joukkueet olivat siihen mennessä pelanneet 21-24 peliä ja paikan sarjataulukossa määräsi pisteet/ottelu (P/O). Kärppien U18 joukkueella P/O oli 2.65, seuraava joukkue oli Ässät 2.21 ja 24 peliä. Kolmantena HIFK 2.14 ja 22 ottelua. Kärpät U18 hävisi vain yhden ottelun varsinaisella peliajalla (Kiekko-Espoolle) ja 2 ottelua jatkoajalla.

Korona on aiheuttanut haasteita tällekin kaudelle, mutta niin vain näyttää siltä, että kun vuosi kääntyy, niin sarjat jatkuvat. Koronasulkujen takia jäähallit ovat olleet kiinni ja pojat ovat treenanneet ulkojäillä monta tuntia päivässä. Hallille palaillaan varmasti innokkaana ja levänneenä sekä uusia kikkoja tusinoittain takataskussa. Hatunnoston arvoinen suoritus on se, että nämä nuoret ovat olleet erittäin sitoutuneita treenaamisen lisäksi noudattamaan viranomaisen antamia koronaohjeita. Illanistujaisissa ei ole käyty, sairaana ei ole tultu hallille ja maskeja on pidetty tunnollisesti.

Kärppien U18 koko joukkue toivottaa teille kaikille OIKEIN RAUHALLISTA JA IHANAA JOULUA SEKÄ ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2021 !!

Seuran uusimmat