Naiset, Naisten SM-sarja

JYP - Kärpät   5 - 0

Jyväskylä

Kärpät taistelee pronssimitaleista!

Kärpät koki kolmannen tappion välieräsarjassa lauantaina Jyväskylässä JYPille. Kärpät koki kovia bussimatkan aikana, kun Jääkiekkoliitosta ilmoitettiin, että Isa Rahunen ja Niina Mäkinen ovat saaneet pelikieltoa. Voitontahtoa kuitenkin löytyi Kärpiltä ja joukkue lähti hakemaan ensimmäistä voittoa sarjassa. Suunnitelmat ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen. Avauaserässä Kärpät sai luotuja maalipaikkoja, mutta ylärimaa lähemmäksi vierasjoukkue ei tällä kertaa päässyt. JYP sai viimeisteltyä kaksi maalia maalin edestä ja erätauolle mentiin lukemissa 2-0.

Maalipaikkoja oli, mutta mikään ei mennyt sisään (Kuva Sirpa Pöyhönen)

Toisen erän lopulla Kärpät sai luotua taas hyviä maalipaikkoja, mutta maaleja ei vaan syntynyt. JYP iski ylivoimalla 3-0. Kärpät lähti taistelemaan vielä kolmanteen erään, mutta maalinteko ei kerta kaikkiaan onnitunut tässä välieräsarjassa lainkaan. JYP teki vielä kaksi maalia ja loppulukemiksi jäivät 5-0. JYP meni finaaleihin otteluvoitoin 3-0.

Susanna Airaksinen torjuu JYPin läpiajon (Kuva Sirpa Pöyhönen)

Kärpät taistelee ensi viikon lauantaina pronssista. Vastustaja tulee otteluparista Blues - HPK, jossa Blues johtaa otteluvoitoin 2-0.