BSM-sarjan voitto Kärpille !
14.3.2020 19:04 Uutiset / B-Juniorit

BSM runkosarjan voitto Kärpille !!

Kauden 2019-20 sekä BSM-alkusarjan että BSM-runkosarjan voitti Kärppien BSM-joukkue ! Coronavirus vei voiton sitten loppukaudesta, koska kaikki jääkiekkoliiton alainen sarjatoiminta loppui 12.3.2020. Runkosarjassa jäljellä olisi ollut 2 peliä KalPa:a vastaan, mutta ne eivät olisi vaikuttaneet meidän sijoitukseen. Play-off pelejä odotettiin kovasti ja pettymys oli suuri. Nyt kuitenkin mielissä on alkanut valmistautuminen uuteen kauteen.

Kausi oli hieno koko joukkueelle. Nuoremmalle ikäluokalle uutta oli kovempi ja yksilöllisempi fysiikkatreeni sekä jotkin uudet kuviot itse pelissäkin. Vanhempi ikäluokka toimi hyvänä esimerkkinä siitä, miten treenataan kovaa ja ahkerasti ja myös siinä miten pelataan joukkueelle. Paljon voitettiin pelejä, mutta hyvä oli hävitäkin joitakin. Häviöt opettivat meitä ja muita mm. siitä, että meidät voi voittaa kerran, mutta toinen kerta onkin jo hankala.

Kärppien BSM-joukkue kaudella 2019-2020 haluaa kiittää kannattajiaan, seuraajiaan ja tukijoitaan kuluneesta kaudesta !! Toivotamme terveyttä tulevaan kevääseen teille kaikille !


   
Lisää uutisia
B-Juniorit
«  Syyskuu   »
Kategoriat