Etsimme viestintäharjoittelijaa!
Julkaistu: 11.02.2020 00.00

Etsimme viestintäharjoittelijaa!

Haluatko näyttää taitosi, kehittää osaamistasi ja hankkia työkokemusta viestimällä? Oletko sinä etsimämme Kärppien naisten liigajoukkueen viestintäharjoittelija?

Viestintäharjoittelijan päätehtävä on Kärppien naisten liigajoukkueen some-kanavien (FB & IG) hallinnointi ja päivittäminen kauden 2020-21 aikana:

- Tulevat ottelut

- Tulokset

- Videopostaukset

- Kilpailut

- Kärppien naisten joukkueen uutisten jaot

Tehtävä edellyttää sosiaalisen median tuntemusta, kykyä tuottaa kanavakohtaisesti räätälöityä, oivaltavaa sisältöä ja aitoa halua olla mukana rakentamassa Oulun Kärppien naisten liigajoukkueen toimintaa.

Videoiden editointityö ja pelaajahaastattelujen, otteluraporttien tai muiden artikkelien kirjoittaminen Kärppien naisten liigajoukkueen-verkkosivuille voidaan sisällyttää harjoittelijan toimenkuvaan valittavan henkilön niin toivoessa.

Tehtävää voi hoitaa etänä pääosin oman aikataulun mukaan kuitenkin huomioiden, että pelit pelataan viikonloppuisin. Arvioitu työmäärä on noin 10-15h/kk.

Kiinnostuitko? Jos kyllä, kerro se meille viimeistään 29.2.2020 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: karpatnaisetliiga(@)gmail.com

Lisätietoa

Saija Tarkki

Manageri

Oulun Kärpät Naiset liigajoukkue

karpatnaisetliiga@gmail.com

Seuran uusimmat