Kiekko-Espoo vei pisteet Raksilasta
Julkaistu: 23.11.2019 00.00

Kärpät haki syyskuussa voiton Espoosta voittolaukauksilla. Kauden toinen kohtaaminen sarjakärki Kiekko-Espoota vastaan päättyi Raksilassa vierasjoukkueen voittoon lukemin 1–4.

Kiekko-Espoo aloitti pelin vahvasti, ja Kärpät sortui ottelun alussa jäähyihin. Annina Rajahuhdan 0–1-maali tuli pian Kärppien ensimmäisen jäähyn jälkeen, ja Emmi Rakkolainen iski 0–2-lukemat ylivoimalla. Molemmat maalit tehtiin ottelun ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana.

Kärppien kavennusmaalin iski maalin edustalta Saila Saaren hyvästä syötöstä Sari Wäänänen ajassa 12.24. Ylivoimamaaliin syötön kirjautti myös Nelli Salomäki. Kärpät pääsi pian maalin jälkeen yrittämään ylivoimaa toisenkin kerran, tällä kertaa tuloksetta.

Sari Wäänäsen ylivoimamaali.

Toisen erän alussa Kiekko-Espoo lisäsi johtoaan jo ajassa 20.17, kun puolustaja Minnamari Tuominen (2+1) onnistui maalinteossa jälleen ylivoimalla. Erässä nähtiin Kärpiltä useita hienoja tilanteita, niin läpiajoja kuin ylivoimahyökkäyksiäkin, mutta espoolaisten maalilla Tiia Pajarinen esitti useita huipputorjuntoja. Loppulukemat viimeisteli kolmannessa erässä ajassa 52.31 myöskin Tuominen. Kärpät taisteli vielä kolmannenkin erän hyvin, mutta ei onnistunut tekemään kavennusmaalia.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin vierasjoukkueesta Rakkolainen ja Kärpistä neljästä takaiskusta huolimatta hyvin pelannut maalivahti Susanna Airaksinen.

Huomenna pelataan kello 16.00 taas Raksilassa, kun alkusarjan viimeisessä kotiottelussa Kärppien vieraaksi saapuu seitsemäntenä oleva, vielä paikasta kuuden parhaan joukkueen varsinaiseen Naisten Liigaan taisteleva Tampereen Ilves. Tervetuloa kannustamaan kärppänaiset voittoon!

Tämän päiväinen perhepeli, ilmainen jäävuoro sekä hallin lukuisat lapsille suunnatut aktiviteetit houkuttelivat paikalle paljon pieniä luistelijoita perheineen. Käväisipä paikalla joulupukkikin!

Iloisia ilmeitä perhepelin yhteydessä järjestetyllä jäävuorolla.