Kärppien kokoonpanoon 3 Tyttöleijonaa
Julkaistu: 15.11.2019 00.00

Kärppien kokoonpanoon 3 Tyttöleijonaa

Kärppien kokoonpanoon 3 Tyttöleijonaa


Kolmen viikon maajoukkuetauolta palaavan Kärppien kokoonpanoon tulee suuria muutoksia viikonlopun kotipeleihin. Joukkueen päävalmentaja Janne Salmela kertoo, että kärppälaumasta on poissa kahdeksan pelaajaa loukkaantumisten ja sairastumisten vuoksi. Apuun on hälytetty pelaajia niin akatemia- kuin juniorijoukkueistakin, ja Kärpät saanee kokoon kenttäpelaajia 11 hyökkääjän ja 6 puolustajan verran.

Ensimmäiset pelinsä Naisten Liigassa pelaavat tänä viikonloppuna Kärpissä C2-juniorijoukkueessa poikien kanssa normaalisti pelaava hyökkääjätrio Anna-Kaisa Antti-Roiko, Oona Havana ja Tilli Keränen. Kolmikko on ollut koko kauden ajan mukana myös Tyttöleijonien leirityksessä ja tähtää vuodenvaihteessa Slovakian Bratislavassa pelattaviin alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoihin. He tuntevat toistensa pelityylin hyvin, ja Salmela aikookin peluuttaa heitä myös naisten mukana samassa ketjussa. Antti-Roiko ja Havana ovat syntyneet vuonna 2004 ja Keränen vuonna 2005.


Kuvassa Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko.

Sarjakakkonen Kärpät kohtaa lauantaina klo 12.30 KalPan ja sunnuntaina klo 12.45 Kuortaneen. KalPa on sarjataulukossa vain pisteen päässä Kärpistä kolmantena, ja Kuortane 8 pistettä Kärppien takana neljäntenä. Molemmat ottelut pelataan Oulun Energia Areenalla. Tervetuloa kannustamaan Kärpät voittoon!

Seuran uusimmat