Oulun Kärppien ja Kiertokaari Oy:n yhteistyö jatkuu kausille 2019-2021
Julkaistu: 04.06.2019 00.00

Oulun Kärppien ja Kiertokaari Oy:n yhteistyö jatkuu kausille 2019-2021

Kiertokaari Oy:n ja Kärppien Naisten pitkä yhteistyö jatkuu

Oulun Kärppien Naisten joukkueen ja Kiertokaari Oy:n pitkä ja vahva yhteistyö jatkuu kausille 2019-2020 ja 2020-2021. Kiertokaari Oy on ollut joukkueen luotettava yhteistyökumppani jo usean kauden ajan. Joukkue on käynyt tekemässä talkoita Ruskossa Oulun jätekeskuksessa. Kärppien joukkueen käden jälki on näkynyt puhtaina tien vieruksilla ja upeasti istutetussa nurmikossa, mikä komeilee heti sisäänkäynnin jälkeen kukkulan päällä.



Kiertokaari Oy näkyy myös vahvasti Kärppien peliasussa. Jokaisen pelaajan paidan helmassa komeilee tuore Kiertokaaren logo. Eilen joukkue oli taas nurmikon istutushommissa. Tällä kertaa vuorossa oli kukkulan toinen puoli. Saa nähdä, vihertääkö kukkula joka puolelta kesän lopussa. Kiertokaaren ja Kärppien joukkueen yhteistyö on ollut kaiken puolin toimivaa ja jatkuu edelleen. Kiertokaari on myös yksi YHDESSÄ -MAALIPOOLI- kampanjan yrityksistä. Tutustu Kiertokaaren TÄSTÄ LINKISTÄ!


Kuva: Kiertokaaren toimitusjohtaja Markku Illikainen vastaanottaan Kärppien Naisten mestaruustaulun 2017 joukkueen manageri Eero Sirviöltä



Seuran uusimmat