OULULAISET JÄÄKIEKKOSEURAT PITKÄÄN YHTEISTYÖSOPIMUKSEEN
Julkaistu: 11.12.2019 00.00

OULULAISET JÄÄKIEKKOSEURAT PITKÄÄN YHTEISTYÖSOPIMUKSEEN

OULULAISET JÄÄKIEKKOSEURAT PITKÄÄN YHTEISTYÖSOPIMUKSEEN

Ahmat ry, Kiekko-Laser juniorit ry, Kiekko-Oulu ry, Kiimingin Kiekkopojat ry, Limingan Kiekko ry, Muhoksen Jääklubi ry ja Oulun Kärpät 46 ry ovat solmineet viisivuotisen seurayhteistyösopimuksen.
Oulunseudun seurayhteisössä on mukana yli 2500 pelaajaa. Tämä on suurin seurayhteisö koko Suomessa.

Jokaisen seuran toiminta pysyy itsenäisenä ja oman seuraidentiteetin mukaisena D1 – U14 ikäluokkaan asti. C2-U15 vaiheessa jokaisen seuran toiminta siirtyy kaikille yhteisten toimintaperiaatteiden alaisuuteen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki joukkueet pelaavat Kärppä –paidoilla C2-A –junioreissa.

Seurayhteisön tavoitteena on tehdä kiinteää yhteistyötä Kärppä-Säätiön kanssa.

Seurayhteistyön painopisteet:

Yhteisenä tavoitteena on seurojen harrastajamäärän lisääminen lapsi- ja juniorivaiheessa sekä leveän ja laadukkaan pelaajapolun jatkuva kehitys kilpakiekkovaiheessa. Käytännössä tämä tarkoittaa kahta laadukasta SM –tason joukkuetta sekä C- että B- juniorivaiheissa ja näitä kärkijoukkueita tukevat vahvat elinvoimaiset alempien sarjatasojen joukkueet.

Käytännön arkinen yhteistyö seurojen kesken:

Seuratyöntekijöiden yhteistyö ja verkostoituminen sekä yhteiset valmennuslinjaukset, suositukset toiminnasta ja valmentajakoulutukset ovat yhteisön käytännön arkea. Pelaajien eteen tehtävä työ on yhteistyön keskiössä.

Päätöksenteko seurayhteisössä:

Seurojen neuvottelukunnalla on valvontavastuu yhteisön toiminnasta. Jokainen seura on edustettuna neuvottelukunnassa.

Yhteisön ohjausryhmällä on päätösvalta urheilutoiminnan kausittaisesta toteuttamisesta. Ohjausryhmä nimetään kevään 2020 aikana.

Uskomme yhteisössämme vahvasti siihen, että näin toimimalla alueemme pelaajat löytävät useampia mahdollisuuksia harrastaa jääkiekkoa sekä kasvaa huippukiekkoilijaksi kotiseudullaan. Lisäksi yhteisömme toteuttaa vastuullista Try Out –toimintaa. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että yhteisön seurat eivät vastaanota yksin seudulle muuttavaa yläkouluikäistä pelaajaa.

Tänään allekirjoitettu sopimus rauhoittaa seurojen välisen kilpailutilanteen pelaajista, valmentajista ja jäävuoroista. Yhteiset pelisäännöt ja tiivis yhteistyö takaa laadukkaan toiminnan joka seurassa.

”Haluamme näyttää yhteistyössä toimien esimerkkiä muille. Luotto yhteistyön voimaan on vahva!”

Seuran uusimmat