KÄRPÄT ON UUSI SUOMENMESTARI !!
Julkaistu: 08.04.2019 00.00

KÄRPÄT ON UUSI SUOMENMESTARI !!

Kausi 2018-19 päättyi Kärppien C1-joukkueella SUOMENMESTARUUTEEN !

Päävalmentaja Sami Suutarisen kommentti pelin jälkeen Leijonien sivuille:" Sitkeä joukkue, hyviä nuoria kavereita" !

Koko kausi on tuloksellisesti sujunut tällä joukkueella hienosti: Oman SM-alkusarjan lohkon voitto. CSM runkosarjan voitto, eikä yhtään peliä hävitty varsinaisella peliajalla.

Joukkueen kokoontuessa alkukaudesta kaikki pojat olivat jo tuttuja keskenään, mutta vasta muodostuminen oikeaksi joukkueeksi erilaisten kipupisteiden kautta mahdollisti myös tämän mitalin. Nämä pojat ovat nyt sisäistäneet joukkuehengen merkityksen suoritukseen. Ilman riittävän hyvää joukkuehenkeä ja joukkueelle pelaamista tämä mitali olisi voinut jäädä hieman kauemmaksi.

Kuten vastuuvalmentajamme Sami Suutarinen totesi valtakunnanverkkoon: "Tämä oli tosi kova joukkue. Kevään aikana tässä olemme tiivistyneet. Kuten tämäkin peli osoitti, niin todella tiukoilla olimme. Lopussa tultiin kuitenkin tasoihin ja ohi". Kärpillä oli mahdollisuus varmistaa mestaruus jo lauantain toisessa finaaliottelussa. Lopulta Jokerit vei tuon pelin selkeästi nimiinsä. - Jätkillä oli kova paikka toipua eilisestä pelistä. Silti pelasimme parhaan pelimme tähän kauteen. Sitkeä joukkue, hyviä nuoria kavereita, Suutarinen totesi.

Seuran uusimmat