Kauden 2019-2020 valmennustiimi on nyt valmiina!
20.4.2019 17:43 Uutiset / Naisten Liigajoukkue

.

Kärppien Naisten liigajoukkueen valmennustiimi on nyt valmis

Kärppien valmennustiimi kaudelle 2019-2020 on nyt kasassa. Päävalmentajan saappaisiin hyppää viime kaudella valmentajan roolissa toiminut Janne Salmela. Salmela on ollut jo pitkään nais- ja tyttökiekossa mukana ja valmennuskokemusta löytyy myös Norjasta. Uuden päävalmentajan kauden tavoitteena on rakentaa yhtenäinen selkeästi roolitettu joukkue.

Joukkueen valmennuksessa jatkaa viime kauden lopussa joukkueen mukaan liittynyt Sanna Lankosaari. Lankosaari on myös tuttu Kärppien naisten joukkueen SM-sarjan alkutaipaleelta pelaajan roolissa, kun hän edusti pelaajana Kärppiä kausina 1994-2001. Sane tuo joukkueeseen iloisuutta, kannustusta ja hänen tavoitteena on, että jokainen pelaaja tunnistaisi kauden jälkeen oppineensa kiekkoilijana jotain uutta itsestään.

Maalivahtien kanssa toimintaa jatkaa Tuomas Tarkki. Tarkin tavoitteena on kehittää edelleen maalivahtikaksikko Johanna Oksmania ja Susanna Airaksista sekä samalla oppia ja kehittyä itse myös valmentajana.


Uutena kasvona joukkueeseen liittyy fysiikkavalmentaja Vesku Vehkaperä, joka pystyy varmasti tuomaan joukkueelle fysiikkaharjoittelun puolelle uusia tuulia ja näkökulmia, mitkä auttavat pelaajia menemään eteenpäin. "Todella hienoa päästä mukaan rinkiin! Tavoitteena oman panokseni puolesta on luoda pelaajille selkeät systeemit ja työkalut, joilla rakentaa niin yksilöinä kuin myös joukkueena mahdollisimman kestävä, vahva ja nopea suorituskyky.", kertoo Vehkaperä joukkueeseen liittymisestä.


Psyykkisenä valmentajana ja valmentajien työnohjaajana jatkaa Marjo Mäyrä, joka tuo loistavan avun joukkueen pelaajille ja valmennukselle kehittää psyykkisiä valmiuksia urheilijana, valmentajana ja ihmisenä. Videovalmennuksesta vastaa myös tuttu kasvo Hanna-Riikka Karjalainen.


Uusi kausi käyntiin

Joukkue aloittaa yhteiset kesäharjoitukset virallisesti toukokuun 6.päivä. Joukkue harjoittelee kesän suuremmalla ringillä ja pelaaja sopimuksia julkaistaa kesän aikana. Joukkue on koossa juhannusviikolla, kun omatoiminen harjoittelujakso alkaa.


   
Lisää uutisia
Naisten Liigajoukkue
«  Tammikuu   »
Kategoriat