Kärppien Naisten liigajoukkue Oulun Joulupuu -keräyksen suojelijaksi
Julkaistu: 19.11.2018 00.00

Kärppien Naisten liigajoukkue Oulun Joulupuu -keräyksen suojelijaksi

Oulun Kärppien Naisten liigajoukkue on vuoden 2018 Oulun Joulupuu -keräyksen suojelija. Keräyksen järjestää tänäkin vuonna Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari yhteistyössä Oulun kaupungin hyvinvointipalvelujen kanssa.

Joulupuu-projektilla kerätään joululahjoja Oulun alueen 0-17 -vuotiaille tytöille ja pojille, jotka kuuluvat lastensuojelun ja muiden lapsiperhepalveluiden piiriin. Keräyksen tarkoituksena on jakaa hyvää joulumieltä ja tuoda iloa niin lahjan saajille kuin myös niiden lahjoittajille. Ideana on edellisvuosien tapaan ostaa lahja, kääriä se pakettiin ja laittaa päälle merkintä mitä paketti sisältää ja minkä ikäiselle tytölle tai pojalle lahja on tarkoitettu. Keräystilille lahjoitetuilla varoilla ostamme joululahjoja lapsille lahjakorttien muodossa paikallisiin (vaate-, kenkä-, urheilu-, lelu tms.) liikkeisiin. Joulupuu-projektista lisää Oulun Tervaporvareiden Nuorkauppakamarin nettisivuilta.

Kärppien Naisten joukkueen seuraavassa kotiottelussa sunnuntaina 25.11. klo 13.00 Kärpät-KalPa Oulun Energia areenalla järjestetään lahjakeräys. Tuomalla lahjan keräykseen annat jollekin lapselle iloisen joulun, saat itselle hyvän mielen ja vapaa pääsyn otteluun.


Seuran uusimmat