Kärpät pelaa kotiottelun 18.11. Raahessa
Julkaistu: 07.11.2018 00.00

Kärpät pelaa kotiottelun 18.11. Raahessa

Kärppien joukkue vie kotiottelun Raahen jäähalliin

Kärpät vie sunnuntaina 18.11. klo 15:30 pelattavan kotiottelun TPS vastaan Raahen jäähalliin. Oulun Energia areenalla aloitetaan la 17.11. valmistautumaan miesten joukkueen CHL-otteluun, mikä sulkee areenan muutamaksi päiväksi. Kärpät-TPS ottelu olisi pitänyt pelata Raksilan harjoitushallissa. Joukkue kuitenkin haluaa edistää naiskiekon näkyvyyttä sekä ottelutapahtumien kehittämistä, joten harjoitushalli ei vastaa tarpeita.

"Haluamme tehdä yhteistyötä kaikkien Oulun lähialueen nais- ja tyttökiekkoseurojen kanssa. Teräs-Kiekosta ja RJK:sta on tullut useita pelaajia meidän joukkueeseen, joten on hienoa päästä pelaamaan Raaheen. Naisten liigaotteluiden pelaaminen lähialueen paikkakunnilla lisää naiskiekon näkyvyyttä laajemmalle yleisölle sekä edistää yhteistyötä seurojen välillä tyttö- ja naiskiekon saralla." kommentoi Kärppien naisten tiedottaja Saija Tarkki.

Lauantaina 17.11. Kärpät kohtaa Energia areenalla Lukon. Ottelu alkaa klo 12:45.


Kuva: Nelli Salomäki on Teräs-Kiekon kasvatti. Aino Kaijankoski ja Jasmin Hulanmäki ovat edustaneet RJK:ta juniorivuosina. (Sirpa Pöyhönen)

"Odotan innolla, että pääsen taas pelaamaan vanhaan kotihalliin. Pelaaminen Raahen jäähallissa herättää varmasti muistoja, kun omasta ja vastustajan joukkueesta löytyy pelaajia, joiden kanssa pelasin aikoinaan Raahessa." kertoo Aino Kaijankoski.

"Tottakai on tosi siistiä päästä Raaheen pelaamaan. En ole moneen vuoteen siellä pelanut oikeita sarjapelejä, niin onhan se mahtavaa päästä takas sinne, mistä kaikki on alkanut. Ootan kyllä innolla pääsyä Raahen jäähallissa taas pelaamaan, kun viime vuosina on tullu enemmän oltua siellä vaan katsojan roolissa." kuvailee Nelli Salomäki.

Lipunmyynti ovelta: Aikuiset 10€, opiskelijat, eläkeläiset ja lapset 6€, perhelippu (2 aikuista ja lapset) 20€

Seuran uusimmat