Uusia pelaajia kärppäpaitaan
Julkaistu: 21.06.2018 00.00

Uusia pelaajia kärppäpaitaan

Oulun Kärppien Naisten joukkuee alkaa täydentymään.

Kärpät on solminut ensi kautta koskevat pelaajasopimukset puolustajien Aino Karppisen (19) ja Julia Ahlskogin (16) sekä hyökkääjien Ida Pasasen (16) ja Lotta Reinikaisen (21) kanssa.

Aino Karppinen on edustanut aikaisemmin RoKin Mestis-joukkuetta. Karppinen on hyvä vahvistus Kärppien puolustukseen. Hänet valittiin myös Naisten maajoukkueen leirille heinä-elokuun vaihteessa. Karppisen tilastot eliteprospects.com.

Julia Ahlskog liittyy Kärppien joukkueeseen Kokkolan Hermeksen Mestis-joukkueesta. Ahlskog on nuori lupaava puolustaja. Hän on ollut N16 maajoukkueen mukana.

Ida Pasanen ja Lotta Reinikainen ovat edustaneet KJT Haukkoja (entinen KJT). Pasanen kuuluu myös N18 maajoukkuerinkiin. Pasasen tilastot eliteprospects.com. Reinikainen on Kärppien uusista pelaajista kokenein. Hän on pelannut Naisten Liigassa kaudesta 2012-2013 asti. Toki vakiinnutti pelipaikkansa KJT:ssä kaudella 2016-2017. Reinikaisen tilastot eliteprospects.com.

Kärppien neljä uutta pelaajaa tuo laajuutta joukkueeseen niin puolustus- kuin hyökkäyspäähän. Joukkue aloitti tänään omatoimisen harjoittelujakson ja palaa koko joukkueena tosi toimiin taas maanantaina 23.7. Koko Kärppien joukkue kaudelle 2018-2019 julkaistaan heinä-elokuun vaihteessa.

Seuran uusimmat