Mini Aurora Cup Linnanmaalla 5.-6.5.
Julkaistu: 03.05.2018 00.00

Mini Aurora Cup Linnanmaalla 5.-6.5.

Valtakunnallinen tyttöjen Mini Aurora Cup -turnaus pelataan Oulun Linnanmaalla 4.-6.5.2018. Tyttökiekkoilijoiden kauden päätösturnaus järjestetään nyt seitsemättä kertaa ja mukaan odotetaan 300 tyttöpelaajaa!

Turnaus kokoaa yhteen Suomen nuorimmat tyttökiekkoilijat, kun peleissä kohtaavat niin G/F-ikäisten kuin E-ikäisten tyttöjen joukkueet. G/F-ikäisten pelit on tarkoitettu ensisijaisesti vuonna 2008 syntyneille ja sitä nuoremmille tyttöpelaajille. E-tyttöjen turnaukseen taas pääsee mukaan vuonna 2006-syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt. Myös vähän vanhemmat, vasta aloittaneet tytöt ovat tervetulleita mukaan!

Mini Aurora Cupiin mukana 12 G/F-tyttöjen joukkuetta ja 12 E-tyttöjen joukkuetta. Turnaukseen on voinut ilmoittautua seurajoukkueella, alueen kokoamalla yhteisjoukkueella tai yksittäisenä pelaajana. Yksittäin mukaan ilmoittautuneista pelaajista on koottu joukkueet molempiin G/F-tyttöjen turnaukseen ja E-tyttöjen turnaukseen. Näitä joukkueita valmentaa Jääkiekkoliiton nimeämät turnausvalmentajat.

G/F-tyttöjen turnaus on kaksipäiväinen ja jokainen joukkue pelaa turnauksen aikana 4-5 ottelua. Otteluaika on 1 x 30 min., juoksevaa aikaa. Pelit pelataan puolikkaalla kentällä Leijonaliigan säännöin.

E-tyttöjen turnaus on myös kaksipäiväinen ja joukkue pelaa turnauksen aikana 4-5 ottelua. Otteluaika on 2 x 15 min. tehokasta peliaikaa. Pelit pelataan isolla kentällä.

Bongaa Suomen Mestarit

Mini Aurora turnauksessa voit bongata myös tuoreita Suomen Mestareita. Oulun Kärppien naisten joukkueen pelaajat toimivat turnauksessa peliohjaajina, toimitsijoina ja turnauksen järjestelijöinä. Myös "tyttö" tulee koko viikonlopuksi paikan päälle.

Turnauksen yhteydessä on myös arpajaiset, joissa pääpalkintona kumpanakin päivänä on Kärppien Naisten aito pelipaita pelaajien nimikirjoituksilla.


Seuran uusimmat