Kiitos kaudesta 2017-2018
Julkaistu: 09.05.2018 00.00

Kiitos kaudesta 2017-2018

Kärppien Naisten liigajoukkue haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, kannattajia, katsojia, tukijoita ja kaikkia ketkä elivät hengessä mukana. Ilman teitä toinen peräkkäinen Suomen Mestaruus ei olisi ollut mahdollista. Jokaiselle kuuluu palanen tästä mestaruudesta.

Kärppien Naisten liigajoukkueen kausi 2018-2019 käynnistyi maanantaina 7.5. ja joukkue tähtää taas menestykseen tulevallakin kaudella.

Uutta tietoa ja taitoa valmennukseen

Kärppien valmennustiimi on kasassa tulevalle kaudelle. Mira Kuisma jatkaa päävalmentajana ja Tuomas Tarkki jatkaa maalivahtien valmennusta. Valmennuksessa mukana jo pitkään olleen Hanna-Riikka Karjalaisen rooli muuttuu videovalmentajaksi. Henkisen puolen valmennuksesta vastaa jatkossakin Marjo Mäyrä ja fysioterapeutti Jenny Uusimaa jatkaa fysiikkaharjoituksissa valmennuksen apuna.

Valmennukseen uutena-vanhana muutaman kauden tauon jälkeen takaisin palaa Janne Salmela. Salmela oli mukana Kärppien valmennustiimissä 2013-2015. Salmela palaa Kärppiin parin Norja-vuoden jälkeen. Hän toimi IHK Stavangerin urheilujohtana kaudet 2016-2018 ja samalla valmensi seuran naisten joukkuetta. Salmela toimii myös Norjan alle 18-vuotiaiden tyttöjen päävalmentajana. Valmennustiimiin liittyy myös pitkän ja menestyneen peliuran tehnyt Markus Seikola, joka vastaa joukkueen fysiikkavalmennuksesta. Hän on edustanut mm. TPS, Ilvestä, Pelicansia, HPKta sekä Ruotsin pääsarjassa Frölundaa. Seikolan pelaajauraan voi tarkemmin tutustua Eliteprospects.com


Janne Salmela. Arkistokuva

Ensimmäiset pelaajasopimukset kaudelle 2018-2019

Kärpät on solmineet kauden 2018-2019 kattavat sopimukset viime kauden runkopelaajien kanssa. Sopimuksen ovat tehneet maalivahtikaksikko Johanna Oksman ja Susanna Airaksinen. Puolustajat Reetta Lindholm. Aleksia Remes sekä joukkueen viime kauden kapteeni ja olympiapronssia PyeongChangissa voittanut Isa Rahunen. Hyökkääjistä niin ikään olympiapronssinainen Saila Saari jatkaa Kärpissä sekä hyvän viime kauden pelannut Jonna Yli-Mäenpää.


Sopimuspelaajat Johanna Oksman, Susanna Airaksinen, Reetta Lindholm, Alexia Remes, Isa Rahunen, Saila Saari ja Jonna Yli-Mäenpää. Kuvat Ikuistettu.fi

Seuran uusimmat