Yhteistyöseurojen maalivahtipäivä elokuussa
Julkaistu: 17.06.2016 00.00

Yhteistyöseurojen maalivahtipäivä elokuussa

KÄRPPIEN JA YHTEISTYÖSEUROJEN MAALIVAHTIPÄIVÄ 6.-7.8

Kaudella 2015-2016 tutuksi tulleet maalivahtipäivät jatkuvat elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Linnanmaan jäähallissa. Kauden aloitustapahtumaan on kutsuttu alueen 1996-2006 syntyneet maalivahdit ja heidän maalivahtivalmentajansa.

Lauantaina 6.8 paikalle kutsutaan 2003-2006 syntyneet maalivahdit ja heidän maalivahtivalmentajansa. Päivän sisältönä on 2 jääharjoitusta, oheisharjoittelua sekä lounas. Ammattimaisesta valmennuksesta vastaa alueen maalivahtivalmentajat ja laukojina toimivat Kärppien junioreiden pelaajat. Valmentajille väliajalla tulee luennoimaan Pohjoisen alueen maalivahtikouluttaja Erkko Korpela maalivahdin polusta Pohjola-leirille. Mukaan mahtuu 36 maalivahtia, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sunnuntaina 7.8 paikalle kutsutaan 1996-2002 syntyneet maalivahdit ja heidän maalivahtivalmentajansa. Päivän sisältönä on 2 jääharjoitusta, oheisharjoittelua, luento sekä lounas. Ammattimaisesta valmennuksesta vastaa alueen maalivahtivalmentajat ja laukojina toimivat Kärppien junioreiden pelaajat. Maalivahdeille ja valmentajille tulee luennoimaan Kärppien liigajoukkueen maalivahtivalmentaja Ari Hilli maalivahdin pelitavoista. Mukaan mahtuu 36 maalivahtia, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtuman hinta ja vakuutukset

Tapahtuman hinta on maalivahdeille 40e, valmentajille maksuton. Järjestävä taho laskuttaa osallistujat. Osallistujia ei vakuuteta Oulun Kärpät 46 ry:n puolesta joten huolehdi että vakuutuksesi on voimassa.

Maalivahtien ja valmentajien ilmoittautumiset sekä lisätietoja

Ilmoittaudu sähköpostitse ja kirjaa seuraavat tiedot ilmoittautumiseen: Nimi, ikäluokka, seura ja mahdolliset allergiat. Ilmoittautumiset 29.7 mennessä.

Roope Koistinen / Oulun Kärpät 46 ry maalivahtikoordinaattori

puh. 0400-340083, email roope.koistinen@oulunkarpat46.fi

Seuran uusimmat