Kärpät valmistautuu välieriin
Julkaistu: 07.03.2018 00.00

Kärpät valmistautuu välieriin

Kärppien naisten joukkueen lopullinen sijoitus Naisten Liigan runkosarjassa oli toinen. Runkosarjan voiton vei Ilves. Ilves ja Kärpät saivat suoran välieräpaikan ja sarjan 3.-6.sijoilla olevat joukkueet pelaavat puolivälierät. Puolivälieräparit ovat Blues-KalPa ja HPK-Kuortane. Puolivälieräottelut aloitettiin eilen ja kiinnitykset välieräpaikkoihin ottivat Blues ja Kuortane.


Kärppien runkosarja oli kokonaisuudessaan aika vaihteleva. Joukkue kärsi useista loukkaantusista ja mm. Ella Välikangas, Ada Ukkola ja Eveliina Huttula joutuivat loukkaantumisten takia lopettamaan kauden etuajassa. Kärpillä oli hyvä voittoputki päällä ennen olympialaisia, mutta sitten joukkueelle tuli ns. musta helmikuu. Tappiota tuli neljä putkeen ja runkosarjan kakkospaikka ratkaistiin vasta viimeisenä viikonloppuna. Kärpät kuitenkin kukisti sarjajumbot KJT:n ja Lukon selvinlukemin ja ottivat kakkospaikan.

Kärppäjoukkueen pelaajisto esiintyi myös pisteiden valossa edukseen Naisten Liigan pistepörssissä. Kärppäläisiä mahtui kymmenen parhaan pistenaisen joukkoon kolme: Saija Tarkki, Niina Mäkinen ja Saila Saari.


Myös maalivahtitilastoissa Kärppien maalivahti Johanna Oksman sijoittui torjuntaprosentilla 93,27 neljänneksi.

Kärppien välierävastustaja ei ole vielä selvillä, mutta se tulee olemaan Blues, HPK tai Kuortane. Vastustaja on selvillä viimeistään ti 13.3. Välierät pelataan paras viidestä menetelmällä eli finaalipaikkaan tarvitaan kolme voittoa.

VÄLIERÄT

la 17.3. klo 16.00Kärpät - Blues/HPK/KuortaneOulun Energia areena
su 18.3.Blues/HPK/Kuortane - Kärpät
to 22.3.Kärpät - Blues/HPK/KuortaneOulun Energia areena
tarvittaessa la 24.3.Blues/HPK/Kuortane - Kärpät
tarvittaessa su 25.3.Kärpät - Blues/HPK/KuortaneOulun Energia areena


Tulevana perjantaina 9.3. klo 16.00-19.00 kannattaa olla tarkkana ja bongata kärppäpelaajia Limingantullin Prismasta. Kärppien joukkue jakaa 2000 kpl vapaalippuja kahteen ensimmäiseen kotivälieräotteluun. Lipun arvo on 10€. Lippuja jaetaan niin kauan, kun niitä riittää. Tule bongamaan ja moikkaamaan kärppiä Prismaan!

Seuran uusimmat