Kärpille karmea viikonloppu
Julkaistu: 25.02.2018 00.00

Kärppien peliotteet olivat viikonloppuna täysin kateissa. Joukkue kärsi olympiatauon aikana useista poissaoloista, mikä todennäköisesti vaikutti joukkueen pelaamiseen viikonloppuna. Eilen Kärpät hävisi Kuortaneelle 2-5 ja tänään KalPa kuritti Kärppiä lukemin 6-3.

Ottelu sai jälkeen karmean alun, kun kotijoukkue latoi kolme maalia heti avauserään. Kärpät nosti tasoaan toiseen erään vaikkakaan joukkueen pelaaminen ei noussut missään vaiheessa omalle tasolle. Niina Mäkinen (1+1) kavensi ottelun 4-1 läpiajon päätteeksi toisen erän puolivälin jälkeen. Erätauolle mentiin lukemissa 4-1. Kärpät yritti parantaa peliä päätöserään, mutta peli oli sekavaa ja peli virtasi päästä päähän. KalPa karkasi ajassa 46:28 ylivoimalla 5-1 johtoon. Kärpät kavensi 5-2 kaksi minuuttia myöhemmin, kun Saila Saari karkasi läpiajoon. KalPa kasvatti jälleen 6-2 ajassa 51:33. Kärpät sai kavennettua ottelun 6-3 Saija Tarkin (1+2) yllivoimamaalilla vain minuutti ennen loppua. Kärppien maalilla Susanna Airaksinen torjui 22 kertaa.

Kärppien ottelut jatkuvat ensi viikonloppuna kotiotteluilla KJT:tä ja Lukkoa vastaan