Kärpille jälleen tappio
Julkaistu: 24.02.2018 00.00

Kärpät ei ollut saanut hiottua itseään täysin kuntoon olympiatauon aikana. Kärpille ottelun alku oli täysi sysimusta. Ainut ilon aihe ottelun alussa oli olympiapronssimitalisti Saila Saaren kukitus. Kuortane paukutti ensimmäisen seitsemän minuutin aikana kolmea maalia Kärppien verkkoon. Päävalmentaja Mira Kuisma otti aikalisän ja vaihto Johanna Oksmannin tilalle maaliin Susanna Airaksisen. Kärpät pääsi hiukan peliin mukaan ja kavensi ottelun 1-3 siirretyn rangaistuksen aikana neljä minuuttia ennen erän loppua. Maalintekijänä oli Jasmin Hulanmäki.

Manageri Eero Sirviö ojensi kukat Saila Saarelle olympiapronssin kunniaksi ennen ottelun alkua Kuvat Sirpa Pöyhönen

Toiseen erään kotijoukkue lähti paremmalla ilmeellä. Maalipaikkoja oli, mutta huono tuurikin oli tänään Kärppien puolella. Kärpät kavensi ottelu 2-3 Aino Kaijankosken osumalla heti toisen erän alkuun. Toiselle erä tauolle kuitenkin mentiin lukemissa 2-3. Kärpät haki vimmatusti maalia kolmannessa erässä, mutta tolppia lähemmäs ei kotijoukkue tänään päässyt. Kuortane karkasi jo 2-4 lukemiin ja viimeisillä sekunneilla kiekko meni vielä Kärppien tyhjään maaliin. Loppulukemiksi jäi 2-5. Kärppien maalivahdeille kertyi yhteensä 32 torjuntaa ja toisessa päässä torjuneelle Tiia Pajariselle 48 torjuntaa.

Kärppähyökkääjät eivät tänään onnistuneet tarpeeksi hyvin ohittamaan Kuortane-vahti Tiia Pajarista.

Kärpät matkustaa huomenna sunnuntaina 25.2. Kuopioon KalPan vieraaksi. Ottelu alkaa klo 16.00.