Kärpillä synkkä viikonloppu
Julkaistu: 11.02.2018 00.00

Edellispäivän jatkoaikatappio KalPalle ei sytyttänyt Kärppiä sunnuntain uuteen kohtaamiseen, vaan vieraat veivät toisen ottelun selvästi numeroin 2-6. Kuopiolaiset aloittivat maalinteon 13 minuutin kohdalla siniviivalaukauksen poukkoillessa maskin takaa Johanna Oksmanin selän taakse. Erän lopulla KalPa hyödynsi vielä ylivoiman ja erätauolle lähdettiin vierasjohdossa 0-2.

Toiseen erään Kärpät tuli vauhdikkaammin ja saikin kavennusmaalin ajassa 21:27, kun Vilma Wik viimeisteli ensimmäisen maalinsa Naisten Liigassa. Hiukan myöhemmin KalPan ylivoima näytti taas tehonsa ja Kärpät oli jälleen kaksi maalia tappiolla. Kärpät sai vielä kavennettua tilanteeksi 2-3 Aino Kaijankosken maalilla, mutta KalPa iski jälleen nopeasti lisäosuman ja tilanteesta 2-4 Kärpät ei enää noussut.

Aino Kaijankosken tuuletukset kavennusmaalin jälkeen. Kuvat Sirpa Pöyhönen

Kolmannessa erässä KalPa naulasi kotijoukkueen arkkuun vielä pari maalia lisää. Edellispäivän ottelun tapaan maalivahdeilla oli taas runsaasti töitä molemmissa päädyissä. KalPan maalilla aloittanut Tiina Ranne luisteli vaihtoon ajassa 30:40 Kärppien toisen maalin jälkeen 18 torjuntaa
tehneenä. Hänet korvanneelle Iina Kuuselalle kertyi myös 18 torjuntaa. Kärppäveräjällä Johanna Oksmanille kirjattiin 40 torjuntaa.

Ensi viikonloppuna Kärpillä ei ole otteluita. Seuraavat ottelut pelataan la 24.2. klo 17.30 Kärpät-Kuortane Energia areenalla ja su 25.2. KalPa-Kärpät Kuopiossa.

Ennen ottelua Energia areenalla vietettiin tyttökiekkopäivää. Kaikki tytöt saivat tulla kokeilemaan jääkiekon pelaamista. Jäällä nähtiin paljon iloisia kasvoja ja mukavaa tekemistä. Lisätietoa Kärppien tyttökiekosta Saija Tarkki, saija.tarkki@oulunkarpat46.fi