Hulanmäen hattutemppu siivitti Kärpät voittoon
Julkaistu: 27.01.2018 00.00

Kärpät kohtasi tänään Energia areenalla Bluesin. Kaukalossa nähtiin todella viihdyttävää jääkiekkoa. Kärpät aloitti maaliteon, kun Isa Rahunen (0+2) toimitti kiekon Bluesin maalille ja Saila Saari (2+1) pääsi laittamaan tyynesti rebound-kiekon sisään. Blues tuli tasoihin erän puolivälissä, kun Nelli Laitinen karkasi läpiajoon 1-1. Blues sortui erän lopussa jäähyilyyn ja Kärpät pääsi pöyrittämään peliä kahden naisen ylivoimalla. Pöyritys tuotti tulosta ja Jasmin Hulanmäki (3+0) ohjasi Mira Jalosuon (0+2) lämärin Blues verkkoon. Erätauolle mentiin Kärppien johtaessa 2-1.

Jasmin Hulanmäki 2-1 Kuvat Sirpa Pöyhönen

Kärpät karkasi jo 3-1 johtoon toisen erän puolessa välissä, kun Jonna Yli-Mäenpää veti Rahusen tolppalaukauksen sisään. Pari minuuttia myöhemmin Blues kuitenkin kavensi ottelun 3-2. Toisen erän lopussa taas Kärpät sortui jäähyilyyn. Blues pääsi 5vs3 ylivoimalle ja tasoitti ottelun 3-3. Erätauolle mentiin tasatilanteessa 3-3.

Jonna Yli-Mäenpään maali 3-1.

Kolmannessa erässä alkoi "Jasmin Hulanmäki"-show. Kärpät pääsi ylivoimalle heti erän alussa. Jalosuo syötti Hulanmäen läpiajoon ja Raksilan yleisö näki varmasti yhden koko Naisten Liigan kauneimmista maaleista. Hulanmäki sijoitti kiekon maila jalkojen välissä Bluesin maalin yläkulmaan ja Kärpät meni johtoon 4-3. Hulanmäki viimeisteli hattutempun ajassa 55.46 jälleen läpiajosta 5-3. Loppulukemat 6-3 tyhjään maali viimeisteli Saila Saari. Kärppien maalilla pelanneelle Johanna Oksmanille kertyi ottelussa 31 torjuntaa.

Jasmin Hulanmäen voittomaali 4-3.

Isa Rahunen, Saila Saari ja Mira Jalosuo matkustavat huomenna sunnuntaina maajoukkueen mukaan ja lähtevät torstaina 1.2. kohti PyeongChangin Olympialaisia. Kärpät joutuu pelaamaan kuusi seuraavaa ottelua ilman maajoukkuepelaajia. Kärppien pelit jatkuvat ensi viikonloppuna vieraspeleillä. Lauantaina 3.2. Kärpät kohtaa toistamiseen Bluesin ja sunnuntaina 4.2. vastassa on KJT.