Rahunen, Saari ja Jalosuo olympiakoneeseen
Julkaistu: 22.01.2018 00.00

Rahunen, Saari ja Jalosuo olympiakoneeseen

Oulun Kärppien joukkueesta puolustajat Isa Rahunen ja Mira Jalosuo sekä hyökkääjä Saila Saari on valittu edustamaan Suomea PyeongChangin Olympialaisiin 9.-25.2.2018.

Jalosuo edusti Suomea Sotshin olympialaisissa 2014, mutta Rahunen ja Saari matkaavat ensimmäistä kertaa olympialaisiin. ”Tunne on sanoin kuvaamaton ja onnellinen. Kaiken tajuaa varmasti vielä selkeämmin, kun lähdetään reissuun”, kertoo Saari valinnan jälkeen. Myös Rahunen on todella innoissaan lähdössä kisoihin: ”Tuntuu ihan mielettömältä ja on suuri kunnia päästä edustamaan Suomea olympialaisissa”.

Koko Kärppien kolmikko odottaa menestystä Suomen joukkueelta. ”Odotan joukkueeltamme virkeää suoritusta ja tavoitteena on tehdä historiaa”, kertoo kolmikon kokenein pelaaja Jalosuo. Saari kuvailee totuttuun tapaan joukkueen ja omia tavoitteita monisanaisemmin: ”Tavoitteena on olla henkilökohtaisesti ja joukkueena parhaimmillaan. Konkreettisesti se tarkoittaa sitä, että vähintään mitalia lähdetään hakemaan ja kirkastamaan totta kai. Jos ja kun kaikki menee nappiin, niin hyviä asioita tapahtuu. Se tarkoittaa sitä, että jokaisen olennaiseen keskittymisen ja työmäärän on oltava sata, ripaus luovuutta mukaan niin kaikki on mahdollista”. Rahunen summaa hyvin koko joukkueen tavoitteen: ”Kyllä olympialaisista haluaa tulla pois hyvin onnistuneen turnauksen jälkeen mitali kaulassa”!

Suomen koko olympiajoukkueen löydät Leijonat.fi

Seuran uusimmat