Kärppien vieraskiertue alkoi voitolla
Julkaistu: 20.01.2018 00.00

Kärpät aloitti vieraskiertueen perjantaina Hämeenlinnasta. Kärpät aloitti ottelu hyvin, vaikka koko päivä oli vietetty bussissa istuen. Kolmen minuutin pelin jälkeen Kärpät meni johtoon, kun Mira Jalosuon lämärin irtokiekon maaliin siirsi Saija Tarkki.

Saija Tarkki 0-1. Kuvat Sirpa Pöyhönen

Toinen erä oli erittäin rikkonainen ja Kärpät ei saanut jalkoja liikkeelle. HPK iski tasoituksen 1-1 heti erän alussa. Sitten nähtiin kaksi erikoista maalia. Kärpät teki kaksi alivoima maalia kahdessa minuutissa. Isa Rahunen oli unohtunut HPK-maalin eteen ja Saila Saaren (2+1) syötöstä Rahunen siirsi Kärpät johtoon 1-2. Toisessa alivoimamaalissa apuja antoi HPK-vahti Meeri Räisänen. Saari sai siirtää kiekon tyhjään maaliin syöttövirheen seurauksena. Erätauolle mentiin lukemissa 1-3.

Kolmannessa erässä Kärppien peli hiukan laantui ja HPK kavensi ajassa 49.11 2-3. Kärpät kuitenkin jatkoi työn tekimistä ja Saari iski illan toisen läpiajon päätteeksi. 2-4. Loppulukemat viimeisteli 2-5 Suvi Käyhkö (1+1) jälleen alivoimalla tyhjään maaliin. Kärppien maalissa Susanna Airaksiselle kertyi 27 torjuntaa

Kärpät kohtaa huomenna Naisten Liigan kärkikamppailussa Ilveksen. Ottelu alkaa klo 16.00 ja näkyy FunSeatGo:sta..