Kärpät haki kolme pistettä Raumalta
Julkaistu: 14.01.2018 00.00

Kärpät matkusti sunnuntaiksi Lukon vieraaksi Raumalle. Joukkue lähti matkaan jo lauantaina, jotta vuoden ensimmäiseen otteluun joukkue olisi mahdollisimman valmiina. Kärpät aloitti ottelun hyvällä jalalla ja näytti alusta alkaen, kuka pelin temmon määrää. Kärpät avasi maalihanat ylivoimalla ensimmäisen erän loppupuolella, kun Saila Saari (2+2) siirsi kiekon Lukko maaliin takatolpalta. Toisesta osumasta vastasi joukkueen konkari Saija Tarkki (2+2), jonka veto painui hienosti ihan yläkulmaan. Erätauolle mentiin lukemissa 0-2.

Kärpät jatkoi hyvää liikettä ja Niina Koukkula siirsi Kärpät jo 0-3 johtoon Aino Kaijankosken ja Janette Jokikokon esityöstä. Saari sai laittaa kiekon tyhjään maaliin lukemiksi 0-4, kun Lukko-vahti Eveliina Suopäällä tuli pieni arviovirhe. Kolmas erä ehti vanhentua vain 57 sekuntia, kun kiekko oli jälleen Lukon maalissa. Sari Wäänänen siirsi kiekon tyynesti maaliin, lukemat 0-5. Muutama minuutti myöhemmin Nelli Salonmäki (1+1) ohjasi kiekon takatolpalta maaliin 0-6. Loppulukemiksi tuli 0-7, kun Kärpät onnistui vielä ylivoimalla. Tarkki laittoi rebound-kiekon sisään. Kärppien maalilla pelannut Susanna Airaksinen torjui 15 kertaa nollapeliin.

Ensi viikonloppuna Kärpillä on tulossa todellinen koetus. Joukkue lähtee perjantaina 19.1. vieraskiertueelle. Perjantaina Kärpät kohtaa HPK:n Hämeenlinnassa, lauantaina 20.1. Ilveksen Tampereella ja sunnuntaina 21.1. Team Kuortaneen Kuortaneella. Ottelut näkyvät FunSeatGo:n kautta.