Kärppien kolmannen erän nousu ei riittänyt voittoon
Julkaistu: 03.12.2017 00.00

Kärppien vieraspelit jatkuivat tänään Espoossa. Kärppäjoukkue kärsii tällä hetkellä useista loukkaantumisista ja sairastapauksissa. Kärpät joutui lähtemään otteluun kahden sentterin voimin. Kokonaisuudessa ottelu oli erittäin vauhdikas ja kumpikin joukkue pelasi hyvää jääkiekkoa. Ottelussa nähtiin hyviä suorituksia ja vahvaa kamppailupelaamista. Blues aloitti maalinteon ottelun kolmannella minuutilla ja meni johtoon ylivoimalla 1-0. Kärppien maalilla pelannut Anni Keisala nappasi hyviä koppeja heti ensimmäisessä erässä. Erätauolle mentiin Bluesin johdossa 1-0.

Kärppien Anni Keisalalle kertyi ensimmäisessä erässä 11 torjuntaa. Kuvat Sirpa Pöyhönen

Toinen erä oli tasainen ja peli virtasi kumpaankin suuntaan. Blues pääsi yrittämään rangaistuslaukausta erän alussa, mutta Keisala veti pitemmän korren. Toinen erä jäi maalittomaksi. Kolmannen erän alussa Blues lisäsi johdon jo 2-0, mutta Kärpät jatkoi hyvää tekemistä kaukalossa. Hyvä puurtaminen palkittiin ja Kärpät kavensi ottelun 1-2 ylivoimalla, kun Niina Mäkinen pääsi tälläämään kiekon Blues maalin hienon syöttökuvion päätteeksi. Syöttäjinä maaliin olivat Saila Saari ja Isa Rahunen. Kärpät otti aikalisän ajassa 56.49 ja hioi kuviot kuntoon loppupeliä ajatellen. Kärpät otti maalivahdin pois ja ajassa 59.16 Sari Wäänänen tasoitti ottelun 2-2. Ottelun ratkaisua haettiin jatkoajalla, mikä ei tuottanut tulosta. Tämän päivän ottelu mentiin pidemmän kaavan mukaan voittolaukauskilpailussa. Ensimmäisten kolmen ampujan jälkeen tilanne oli 1-1. Yrityksiä jatkettiin "äkkikuolema"-periaatteella. Blues vei seuraavan kierroksen ja ottelu päättyi lukemiin 3-2. Kärpille siis yksi piste sunnuntain ottelusta. Keisalalle kertyi ottelussa yhteensä 38 torjuntaa.

Kärppien vuoden viimeinen peli pelataan ensi lauantaina 9.12. klo 12.45 HPK:ta vastaan Energia Areenalla. Ottelu on perhepeli. Ottelua ennen Energia areenalla on perhejää klo 11.30-12.15, johon kaikki ovat tervetulleita luistelmaan. Energia areenan käytävillä on myös paljon tekemistä lapsille ja lapsenmieleisille mm. pomppulinna, ongintaa, pöytälätkää... Myös joulupukki vierailee jäähallissa moikkaamassa ihmisiä.