Viikonlopun saaliiksi jäi kaksi pistettä
Julkaistu: 15.10.2017 00.00

Team Kuortane on ollut Kärpille erittäin vaikea vastustaja tällä kaudella. Kärpät on kärsinyt kaksi tappiota ja kumpikin tappio on tullut Kuortaneelle. Tänään pelatussa pelissä Kärppien peli oli täysin sekaisin. Kärpät ei oikein missään vaiheessa päässyt omaan peliin mukaan. Virheitä tuli ja huolellisuus puuttui. Peli oli erittäin rikkonainen jäähyjen takia, mikä myös sekoitti Kärppien peliä. Kuortane meni ensimmäisen erän puolivälissä 1-0 johtoon, kun Kärppien omasta virheestä Jenniina Nylund pääsi yksin läpi ja laittoi oman rebound-kiekon sisään.

Toiseen erään Kärpät ei päässyt peliin kiinni ja otteet olivat sekavia. Toinen erä oli maaliton. Kolmanteen erään Kärpät sai nostettua tasoaan ja maali roikkui ilmassa. Maalia ei kuitenkaan syntynyt ja Kuortane vei ottelun 1-0. Kärpistä puhtaat paperit pelistä sai maalivahti Johanna Oksman, joka pelasti monta Kuortaeen yritystä. Oksmanille kertyi ottelussa 22 torjuntaa.

Kärppien pelit jatkuvat ensi viikonloppuna kotipeleillä. Lauantaina 21.10. klo 16.00 Energia areenalle saapuu Rauman Lukko. Sunnuntaina 22.10. Kärpät kohtaa Ilveksen klo 15.30 Energia areenalla.