Kärpät murskasi KJT:n
Julkaistu: 01.10.2017 00.00

Kärpät kohtasi KJT:n sunnuntain aamupäivän ottelussa Energia areenalla. Kärpät oli todella hyvä ja murskasi vierasjoukkueen täysin lukemin 16-0. Jo ensimmäisen erään jälkeen lukemat olivat Kärpille 6-0. Kärpät ei alkanut löysäilemään missään vaiheessa vaan lisäsi vain vauhtia. Toisessa erässä Kärpät iski seitsemän maalia ja erätauolle mentiin jo lukemissa 13-0.

Sari Wäänänen viimeisteli Kärppien 12.maalin. Kuva: Sirpa Pöyhönen

Kolmaserä pelattiin täysin samalla kaavalla kuin kaksi ensimmäistä erää. Kärpät pyöritti peliä haluamallaan tavalla, eikä KJT pysynyt perässä. Ottelu päättyi lopulta 16-0 Kärppien voittoon. Niina Mäkinen (3+0) iski ottelussa hattutempun ja Aino Kaijankoski (2+0) teki ensimmäisen maalin Naisten Liigassa. Päivän muut pistenikkarit olivat tänään Saija Tarkki 2+5, Saila Saari 1+6, Isa Rahunen 0+6, Niina Koukkula 2+2, Sari Wäänänen 2+2, Suvi Käyhkö 1+2 ja Jonna Yli-Mäenpää. Alexia Remes ja Camilla Reinikainen teki myös maalin naiseen. Kärppien maalivahtikolmikko Susanna Airaksinen, Johanna Oksman ja Anni Keisala ovat pitäneet kärppämaalin puhtaana 180 minuuttia. Keisalalle kertyi tänään 7 torjuntaa.

Niina Mäkinen viimeisteli hattutempun tänään ottelussa. Tässä syntyy Kärppien 6-0 maali. Kuva: Sirpa Pöyhönen

Ensi viikolla Naisten Liigassa on maajoukkuetauko. Kärpistä Naisten maajoukkueen mukaan Finnkampeniin Ahvenanmaalle lähtevät Isa Rahunen, Saila Saari ja Suvi Käyhkö. Muu joukkue lähtee Kuortaneelle turnaukseen, johon osallistuu N18 Suomen, Tsekin ja Norjan maajoukkueet.

Kärpät pelaa seuraavat ottelut vieraissa la 14.10. Ilvestä vastaan Tampereella ja su 15.10. Kuortanetta vastaan Kuortaneella.