Kärpät palasi kesätauolta
Julkaistu: 24.07.2017 00.00

Kärpät palasi kesätauolta

Kärpät palasi taas tosi toimiin, kun joukkue kokoontui tänään ma 24.7. omatoimijakson jälkeen. Kesä on ladattu akkuja ja treenattu hyvin. Nyt on aika taas hypätä jäälle ja alkaa valmistautumaan harjoitusotteluihin. Kärppien runko on pysynyt melko samanlaisena. Uutena vahvistuksena joukkueeseen on liittynyt 20-vuotias hyökkääjä, Niina Koukkula. Koukkula on edustanut Team Kuortanetta edelliset kolme kautta. Viime kaudella hyökkääjä keräsi 26 runkosarjaottelussa tehot 8+12. Paluumuuttajana kärppäpaitaan on myös palanut Kuortaneelta hyökkääjä Camilla Reinikainen. Valmennukseen uusia tuulia tuovat Joona Kangas ja Viola Kaukonen.

Koukkulan mietteet tulevasta kaudesta: ”Tavoitteeni oli päästä joukkueeseen, joka tukisi kehittymistäni pelaajana ja urheilijana. Tämän vuoksi Kärpät oli hyvä valinta. Tulevalta kaudelta odotan hyviä kokemuksia ja paljon onnistumisia joukkueen kanssa. Henkilökohtaiset tavoitteet on nostaa oma suoritustaso lähemmäksi naisten maajoukkueen tasoa”.

Joukkue aloittaa loppukesän harjoittelun suurella ringillä. Kauden 2017-2018 joukkue julkistetaan ti 1.8.2017

"Ensimmäisellä viikolla joukkue hakee tuntumaa jäähän ja jääharjoitteluun kesän jälkeen. Kuitenkin nopealla aikataululla joukkue siirtyy jo pelillisten harjoitteiden tekemiseen samalla pitäen henkilökohtaisia taitoharjoitteita mukana. Kärpät pelaa kaksi harjoitus ottelua Ruotsin sarjan Luleåta vastaan 1.9. Raksilassa ja 3.9. Luleåssa. Lisäksi joukkue pelaa poikia vastaan muutamia harjoitusotteluita.", tiivistää päävalmentaja Mira Kuisma joukkueen alkanutta valmistautumista syksyyn.

Joukkueen tämän hetkinen kokoonpano:

Maalivahdit: Anni Keisala, Kati Asikainen, Susanna Airaksinen ja Johanna Oksman

Puolustajat: Lilli Antinmäki, Aino Kaijankoski, Saara Keränen, Johanna Koivisto, Anniina Kylmäaho, Reetta Lindholm, Kristiina Meriläinen, Isa Rahunen, Monica Sarkkinen ja Ada Ukkola

Hyökkääjät: Hanna Arola, Eveliinan Huttula, Jasmin Hulanmäki, Niina Koukkula, Suvi Käyhkö, Jenny Körkkö, Jenni Maamäki, Noora Moilanen, Niina Mäkinen, Camilla Reinikainen, Alexia Remes, Saila Saari, Nelli Salomäki, Saija Tarkki, Jenna Tuovinen, Ella Välikangas, Vilma Wik, Sari Wäänänen ja Jonna Yli-Mäenpää

Rahunen, Käyhkö ja Saari Naisten maajoukkueeseen

Puolustaja Isa Rahunen sekä hyökkääjät Suvi Käyhkö ja Saila Saari aloittavat omatoimijakson jälkeisen viikon maajoukkueen mukana. Maajoukkueella on testi- ja jääleiri Vierumäellä 24.7.-3.8.2017. Maalivahti Anni Keisala joutui jättämään leirin väliin loukkaantumisen vuoksi.

Seuran uusimmat