Kärpille maajoukkuetason vahvistuksia
21.6.2016 14:12 Uutiset / Naiset

Kärpille maajoukkuetason vahvistuksia

Kärppien naisten joukkue on solminut tulevalle kaudelle 2016–2017 sopimukset maalivahti Anni Keisalan ja hyökkääjien Saila Saaren sekä Sanni Hakalan kanssa. Valmennustiimiin liittyy mukaan myös Lauri Saari.


Anni Keisala, 19, pelasi viime kaudella Team Kuortaneella ja edusti myös Suomea tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa sekä naisten MM-kisoissa. Keisala valittiin myös Naisten SM-sarjan parhaaksi maalivahdiksi sekä All Stars – kentälliseen.

Annilta kysyttiin näin alkuun muutamia sanoja Ouluun liittyen. Tässä vastaukset: KÄRPÄT - taisteleva, OULUN MURRE - välillä tarvii sanakirjaa, RÖSSYPOTTU - röstiperunat, KALLIOPARKKI - alias taskuparkki ja RAKSILAN JÄÄHALLI - diggaan.

Annin tilastot löytyy aikaisemmilta kausilta löytyy TÄSTÄ


Saila Saari, 26, ja Sanni Hakala, 18, liittyvät Kärppiin JYPin Suomen mestarijoukkueesta. Kumpikin hyökkääjä edusti Suomea viime kevään naisten MM-kisoissa. Saari ja Hakala tuovat Kärppien hyökkäyspäähän tehokkuutta.

Saari odottaa innolla tulevaa kautta: "Lähdin Kärppiin haistelemaan uusia haasteita ja koin, että Kärpät on kehittymiseni kannalta kaikin puolin paras vaihtoehto. Olen todella innoissani tulevasta kaudesta. Kärpissä tehdään paljon töitä urheilun saralla ja asiat ovat loistavasti niin joukkueessa kuin sen ulkopuolella, mikä näkyy myös ulospäin". Alavuudelta kotoisin oleva Sailaa kuitenkin hirvittää tarttuuko hieno murre puheeseen: "Uskon, että Kärpät antaa minulle paljon ja toisinpäin. Sokerina pohjalla koppiläpät uudella oudolla murteella (joka ei toivottavasti tartu minulle)". Haastattelun lopuksi Sailalla on vielä pieni toive kaudelle: "Toivoisin kuitenkin, että saan koppipaikan Saija Tarkin vierestä". :) Saari keräsi viime kaudella runkosarjan 28 ottelussa tehot 19+15=34. Sailan tilastot aikaisemmilta kausilta löytyy TÄSTÄ.

Sanni Hakala oli viime kaudella JYPin yksi tehokkaimmista pelaajista. Pieni, mutta pippurinen hyökkääjä, on todella vikkelä liikkeinen ja aiheuttaa varmasti pään vaivaa vastustajille. Hakala keräsi viime kaudella 23 ottelussa 17+19=36. Hänet valittiin myös naisten SM-sarjan Fair Play – pelaajaksi. Sannille esitettiin myös Ouluun liittyviä sanoja. Tässä vastaukset: KÄRPÄT - eläin, OULUN MURRE - kiva, RÖSSYPOTTU - peruna, KALLIOPARKKI - parkkipaikka kalliolla ja RAKSILAN JÄÄHALLI - pohjoinen. Sannin tilastot aikaisemmilta kausilta löytyy TÄSTÄ.


Lauri Saari, 23, kuului niin ikään viime kaudella mestarijoukkue JYPin valmennustiimiin. Lauri odottaa tulvalta kaudelta uusia haasteita ja hyvää sekä ehjää kautta. Hän toivoo myös auttavansa joukkuetta pelaamaan vieläkin parempaa jääkiekkoa ja itseänsä kehittämistä. Laurin mietteet Kärppiin siirtymisestä: "Kärpät vaikutti ylivoimaisesti parhaalta vaihtoehdolta, koska olen kuulut siitä pelkästään hyvää. Joukkue on potentiaalinen, mikä pelasi jo viime kaudella hyvää kiekkoa". Lauri myös kehui Kärppien päävalmentajaa Mira Kuismaa ystävälliseksi ja mukavaksi.


   
Lisää uutisia
Naiset
«  Lokakuu   »
Kategoriat