Kärppien kauden sijoitus neljäs
5.3.2016 18:55 Uutiset / Naiset

Kärppien kauden sijoitus neljäs

Tänään pelattiin naisten SM-sarjan pronssiottelu Espoossa. Kärpillä oli mahdollisuus lopettaa kausi voittoon, mutta Blues otti himmeimmät mitalit kotiin. Ensimmäinen erä oli tasainen ja Kärpilläkin oli hyvät paikat pistää kiekko maalin, mutta onnistumisia ei tullut. Blues meni johtoon 1-0 ihan ensimmäisen erän lopussa ja kasvatti johtoa vielä 2-0 ylivoimalla vain 10 sekuntia ennen erän päättymistä.

Ottelu oli vauhdikas ja tasainen. Kumpikin loi vastustajan maalille vaarallisia tilanteita, mutta Blues hoiti puolustuksen hyvin. Blues kasvatti johtoa jo 3-0 toisen erän alussa. Kärpät sai kuparisen rikki erän puolivälissä, kun Nelli Salomäki kavensi ylivoimalla lukemiksi 3-1.

Blues oli kuitenkin tänään parempi ja vahvat yksilöt nousivat esiin. Kärpät taisteli loppuun asti, yritti ilman maalivahtia ja antoi kaikkensa jäälle. Blues vei kuitenkin pronssipelin lukemin 6-2. Kärppien toisesta maalista vastasi Suvi Käyhkö. Kärppien maalilla Susanna Airaksinen torjui 35 kertaa.

Suvi Käyhkön 6-2 maali, Kuva: Sirpa Pöyhönen

Kokonaisuudessa Kärppien joukkue voi olla ylpeä kauden suorituksesta, vaikka pettymys on suuri hävityn pronssipelin jälkeen. Kausi on ollut nousujohtoinen ja hieno 9 ottelun voittoputki antoi hyvät eväät pleijareihin. Joukkue on kasvanut ja kehittynyt kauden aikana hienosti. Joukkueesta on huokunut loppukauden aikana yhdessä tekeminen, taistelu, kärppäsydän ja positiivisuus. Tämä joukkue tulee varmasti saavuttamaan tulevaisuudessa vielä monta mitalia.


   
Lisää uutisia
Naiset
«  Syyskuu   »
Ilmoittautumiset
Kategoriat